Amanda i Ari (u gostujućoj ulozi PETER OUTERBRIDGE) dogovaraju sastanak odbora Zetrova i pripremaju se za preuzimanje tvrtke.

2.sez., 18.ep., 12. svibanj

Amanda i Ari (u gostujućoj ulozi PETER OUTERBRIDGE) dogovaraju sastanak odbora Zetrova i pripremaju se za preuzimanje tvrtke. Nakon žestokog suočavanja licem u lice s Amandom, Nikita se prisjeća kakva je bila Amanda kad je tek došla u Odjel. U međuvremenu, Alex iznenađuje Arija svojim dolaskom na sastanak odbora sa starim i moćnim prijateljem.

 

2.sez., 19.ep., 13. svibanj

Kad je radila za Odjel, jedna od Nikitinih meta bio je Nicholas Brandt (u gostujućoj ulozi RICK RAVANELLO -- Trava). Uspjela mu se približiti i uhvatiti ga te je on iza rešetaka. No Percy ga pušta na slobodu i on se kreće osvetiti Nikiti. Nakon što je uhvati, muči je, prisiljavajući je da se suoči sa stranom sebe za koju je mislila da ju je odavno potisnula. U međuvremenu, Percy se poigrava Michaelom, Alex i Seanom dovodeći jedno od njih na rub smrti.


2.sez., 20.ep., 14. svibanj

Nikita nagovara Birkhoffa da upotrijebi 20 milijuna dolara svog novca u planu za hvatanje Percyja, no Percy otima sav njegov novac. Pokušavajući nadoknaditi gubitak, Birkhoff hakira staru mrežu, aktivirajući zamku koju mu je postavio FBI te biva uhićen. Za njegovo uhićenje saznaje Odjel te Percy šalje svoj tim po njega, no Nikita ima druge planove. Michael i Sean idu za ukradenim Birkhoffovim novcem, a Alex pokušava preuzeti Birkhoffovu ulogu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju