Percy (Xander Berkeley) je ljutit što Nikita (Maggie Q) nastavlja pronalaziti njegove crne kutije pa šalje Michaela (Shane West) da bi provjerio je li se što dogodilo s jednom od kutija i njezinim čuvarom.

20.ep - 11. studenog

Percy (Xander Berkeley) je ljutit što Nikita (Maggie Q) nastavlja pronalaziti njegove crne kutije pa šalje Michaela (Shane West) da bi provjerio je li se što dogodilo s jednom od kutija i njezinim čuvarom. Nikita prva stiže u gradić u Pennsylvaniji i na svoje veliko iznenađenje otkriva da je čuvar žena po imenu Dana (Christina Moses) koja je napustila svoju dužnost i pokušava živjeti normalan život sa suprugom i djetetom. Nakon što Michael izvijesti o Daninim aktivnostima, Odjel briše svaki trag o njoj. Alex (Lyndsy Fonseca) i Jaden (Tiffany Hines) posvađaju se, a Nathan (Thad Luckinbill) se nađe između dvije vatre.

21.ep - 12. studenog

Nakon što Michael (Shane West) otkrije da je Percy (Xander Berkeley) naredio da Odjel ubije sve one koji mogu dešifrirati crne kutije, šalje Nikitu (Maggie Q) da spasi zadnju osobu na tom popisu. Riječ je o CIA-inu kriptografu Malcolmu (Rich Sommer). Nikita otme Malcoma i odvede ga Ryanu (Noah Bean) da bi ga zaštitila. Za to vrijeme, Percy se okomi na Alex (Lyndsy Fonseca).

22.ep - 13. studenog

U uzbudljivoj završnici sezone, Percy (Xander Berkeley) pokuša preuzeti CIA-u, Alex (Lyndsy Fonseca) se odmetne, a Michael (Shane West) ostane zarobljen u Odjelu pa ne može pomoći Nikiti (Maggie Q) koja će pokušati spasiti Alex po cijenu vlastita života.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju