Problematičnu tinejdžericu Nikitu (glumica Maggie Q) od smrtne je kazne spasila tajna američka agencija znana samo kao Odjel.

1.ep - 1. listopada

Problematičnu tinejdžericu Nikitu (glumica Maggie Q) od smrtne je kazne spasila tajna američka agencija znana samo kao Odjel. Izbrisali su njezin identitet i obučili je da bude špijun i plaćeni ubojica. Nakon što su je izdali jedini ljudi kojima je vjerovala, Nikita je pobjegla iz Odjela. Sada, nakon tri godine skrivanja, odmetnica Nikita želi osvetu i daje na znanje bivšem šefu Percyju (glumac Xander Berkeley) te bivšim prijateljima i kolegama Michaelu (glumac Shane West) i Birkhoffu (glumac Aaron Stanford) da neće prezati ni od čega kako bi razotkrila i uništila njihovu tajnu agenciju. U međuvremenu Odjel i dalje regrutira i obučava mlade ljude koje je društvo odbacilo, uključujući Jaden (glumica Tiffany Hines) i Thoma (glumac Ashton Holmes); briše sve dokaze o njihovim dotadašnjim životima i pretvara ih u hladne i efikasne ubojice. Jedna od novakinja, Alex (glumica Lyndsy Fonseca), prelijepa je djevojka s nasilnom prošlošću čija je priča slična Nikitinoj. Alex oklijeva prihvatiti svoju novu sudbinu te joj posebnu pozornost pridaje Amanda (glumica Melinda Clarke), vrhunska manipulatorica koja može ružno pače pretvoriti u labuda, a svako srce očvrsnuti u ono ubojice.

2.ep - 2. listopada

Percy i Michael za svoj najnoviji zadatak moraju zaštititi slavenskog vođu traženog za ratne zločine odvodeći ga u pritvor. Nikita otkriva njihovu lokaciju te pokuša omesti njihov plan, ali u tome je preduhitri tajanstvena skupina plaćenika u potrazi za nuklearnim materijalom. U međuvremenu Alex zbog posebne misije aktiviraju ranije nego što je bilo planirano te se ona nađe usred kiše metaka, a flashback otkriva ključan trenutak u Nikitinu životu.

3.ep - 3. listopada

Nikita spašava Jill (Julie Gonzalo), novinarku koja pokušava razotkriti zavjeru o padu zrakoplova u koju je upleten i Odjel. Michael i Percy sumnjaju da je Birkhoff Nikitin špijun u organizaciji i šalju Amandu da ga ispita. U međuvremenu Michael angažira novake Alex, Jaden i Thoma da mu pomognu locirati najnoviju metu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju