Zanosna Vivica A. Fox u seriji 'Nestali' samo na programu Nove TV!

3.sez., 9.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Odmah nakon Janeyne smrti, razdoblje tugovanja za Pollocka (Justin Louis), Nicole (Vivica A. Fox), Antonija i Jess (Caterina Scorsone) prekida otmica asistentice za pravne poslove. Budući da je njezin šef tijekom svoga radnog vijeka branio neke ozloglašene ljude, agenti odmah traže popis njegovih klijenata. Branitelj Easton Ellis predlaže da prvo ispitaju Gillianina muža Damiena koji ne živi s njome, kao i Raya Niehausa, domara koji je tvrdio da je u nju zaljubljen.

3.sez., 10.ep - utorak 10. siječnja
Dok je Pollock (Justin Louis) udaljen s dužnosti, a Antonio razmišlja o poslu izvan Ureda, Jim Michaelson privremeno zapovijeda Odjelom za nestale osobe točno u vrijeme kad nestaje državna tužiteljica odgovorna za smrtnu presudu rasistu. Iako ne otkrivaju ništa kod Creeda, a sigurni su da stoji iza njezina nestanka, Nicole (Vivica A. Fox) i Jess (Caterina Scorsone) upućuju se k jednom drugom prije osuđivanom rasistu.

3.sez., 11.ep - srijeda 11. siječnja
Reagirajući na talačku krizu u školi Middleton High, vršitelj dužnosti direktora Jim Michaelson otkriva da nije prvi stigao na lice mjesta i mora se riješiti Pollocka (Justin Louis) prije nego što svoju pozornost preusmjeri na osiguravanje predaje Mikea Holstroma.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju