Za pronalazak nestalih osoba potrebno je puno više od stručnosti FBI-ja. Potrebna je i vizija Jess Mastriani. Zdrav razum i šesto čulo zajedno čine novi tim!

5.ep., 2.sezona - ponedjeljak 29. kolovoza
Pet sat nakon što je iz Bostona krenuo za Atlantic City, luksuzan autobus nađen je prazan, bez 19-ero putnika koji su bili u njemu. Jess (Caterina Scorsone) sanja da su svi putnici taoci te to zahtijeva brzu akciju u istrazi koju dodatno komplicira činjenica da je jedna od putnica u osmome mjesecu trudnoće. Nakon što se otkrije niz kršenja sigurnosnih pravila, što je moglo potaknuti nekoga da traži osvetu protiv autobusne tvrtke, Nicole (Vivica A. Fox) će se pretvarati da je zaposlenica i otkriti da tvrtka prikriva premlaćivanje jednog putnika na autobusu za Miami tog istog dana.
6.ep., 2.sezona - ponedjeljak 29. kolovoza
Ubrzo nakon što je napustila scenu ubojstva u Gramercy Parku, u New Yorku, medicinska vještakinja nestaje zajedno sa svojim vozačem i žrtvinim tijelom. Budući da su svjedočenja dr. Weston smjestila nekoliko kriminalaca iza rešetaka, Nicole (Vivica A. Fox), Jess (Caterina Scorsone) i Antonio (Mark Consuelos) počinju tražiti slučaj koji bi mogao biti povezan s njezinim nestankom.

7.ep., 2.sezona - utorak 30. kolovoza
Unatoč znakovima borbe u kući iz koje je njezina obitelj tajanstveno nestala, 17-ogodišnjakinja inzistira na tome da ne postoji nikakav razlog za otmicu njezina oca i majke. Međutim, nakon što Anna (Jackie Rosenbaum) prizna da im se nije sviđao njezin dečko Marco Gant (Marc Borins), susjeda Phyliss Burditt (Elizabeth Saunders) ispričat će im sve o stalnom konfliktu između Marylin (Stephanie Moore) i dječakove majke.
8.ep., 2.sezona - utorak 30. kolovoza
Policajci su nestali, a njihov auto pronađen je napušten više od 300 kilometara dalje, u New Yorku. Kada se šef policije Jack Sanderson (Barry Flatman) preplaši da je nestanak povezan s nedavnim ubojstvima iz snajpera, dvoje njegovih policajaca, za koja krivi Nathaniela Turnera (Joe Sealy) koji je nedavno pušten na uvjetnu, Jess (Caterina Scorsone) će sanjati o slučaju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju