Zanosna Vivica A. Fox u seriji 'Nestali' samo na programu Nove TV!

3.sez., 2.ep - ponedjeljak 26. prosinca
Nakon što je napala specijalisticu za plodnost dr. Joy Gribben (Lori Loughlin), Ronnie Jo Barker postaje glavna osumnjičena za napad u kojem je iz tijela Paule Delaney izvađena beba. Dok Jess (Caterina Scorsone) pogađa još jedna uznemirujuća vizija o nestalom djetetu, a Paula leži u komi i još ne može govoriti, sumnjivi telefonski poziv u noći kad mu je napadnuta supruga tjera Pollacka da ispita Theresu Dimarco, ženu s kojom je Kevin Delaney imao aferu koja umalo da nije uništila njegov brak.

3.sez., 3.ep - utorak 27. prosinca
Dok se trudi nositi se sa stresom uzrokovanim upotrebom svojih psihičkih moći kako bi locirala žrtve uragana u Sjevernoj Karolini, Jess (Caterina Scorsone) je šokirana vijesti da je desetogodišnji Danny Shepherd (Keir Gilchrist), dječak kojeg je pomogla spasiti, otet iz svoje bolničke sobe. Zbog protestiranja Dannyjeva oca, sumnja je odmah usmjerena prema njegovoj bivšoj ženi i majci nestalog dječaka.

3.sez., 4.ep - srijeda 28. prosinca
U muci zbog nedostatka informacija u opisu žrtve ili njezinih otmičara, Jess barem nešto nastoji doznati o neidentificiranoj žrtvi otmice koja naizgled nastoji živjeti u anonimnosti. Dok Jess pregledava snimke sigurnosnih kamera s parkirališta, Janey i Pollock otkrivaju serije sličnih otmica u Ohiju povezanih s Georgeom i Robertom Maiserom, braćom koja unajmljuju kolibu blizu mjesta posljednje otmice. Iako racija ne uspijeva otkriti žrtvu, Georgeovo uhićenje prisiljava ga na priznanje da su on i brat pustili ženu nakon što su joj uzeli novac i nakit. U to je vrijeme Jessina sposobnost koncentracije otežana jer ju je agent Odjela za pravosuđe kojeg je upoznala na svom zadnjem slučaju Colin McNeil, pozvao na spoj.

3.sez., 5.ep - 29. prosinca
Ne znajući da je Pollocka žena zamolila da se iseli, Jess njezina vizija odvodi do demolirane zgrade gdje ona i Nicole otkrivaju ljudsku lubanju. Nakon što se Pollock pojavljuje u drugoj viziji, pretraga nekih starih slučajeva u potrazi za bilo kakvim tragovima, odvodi Nicole u zatvor gdje razgovara sa zloglasnim serijskim ubojicom. Ali nakon što se Nicole vrati praznih ruku, a Pollock inzistira na tome da slučaj vodi sam, Jess se zabrine vidjevši u njegovu uredu fotografiju još jedne osobe iz njezinih snova – njegova bliskog prijatelja, suca Prizivnog suda Stewarta Langleya.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju