Zanosna Vivica A. Fox u seriji 'Nestali' samo na programu Nove TV!

3.sezona, 15.ep. - ponedjeljak 23. siječnja
Dok Jess (Caterina Scorsone) preispituje svoju budućnost s Colinom (Aaron Ashmore), a Pollock (Justin Louis) nastoji izgladiti odnose sa svojom ženom i djecom, proljetni praznici postaju gorki kad studentica nestane iz svoje sobe u hotelu u Myrtle Beachu. Kako je ona kći Judith Dunn (Sherry Miller), šefice osoblja guvernera Michigana i potencijalne kandidatkinje za predsjednika, Pollock naređuje Antoniju i Jess da odu na mjesto zločina, a još neoporavljenu Nicole (Vivica A. Fox) ostavlja da radi od kuće i surađuje s Janeyjevom zamjenom Theom Sigalis (Tammy Isbell).

3.sezona, 16.ep. - utorak 24. siječnja
Nakon sna u kojem su Jess (Caterina Scorsone) i njezina dva partnera pokošeni u pucnjavi, Nicole (Vivica A. Fox) se vraća na dužnost kako bi istražila nestanak Louisa Dunawaya (Harrison Coe). Iako njegova zaručnica Amy Vick (Ilona Elkin) tvrdi da se nije vratio s poslovnog puta u New York, Thea (Tammy Isbell) otkriva da je on zapravo bio u Budimpešti. Jess, Nicole i Antonio (Mark Consuelos) , koji su poslani u Mađarsku, dočeka policijski inspector Janos Kovach.

3.sezona, 17.ep. . srijeda 25. siječnja
Dok Jess (Caterina Scorsone) ignorira šale i aluzije na seks od strane agenta Jacka Burgessa (Brad Rowe), izumitelj opreme za fitness Michael otet je dok je telefonirao sa svojom dvadestedvogodišnjom kćerkom. Dok Jess, Nicole i Antonio (Mark Consuelos) ispituju Monicu, dostavljač iz restorana stiže s narudžbom koja sadržava poruku o traženoj otkupnini od pet milijuna dolara za Michaelov povratak.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju