Za pronalazak nestalih osoba potrebno je puno više od stručnosti FBI-ja. Potrebna je i vizija Jess Mastriani. Zdrav razum i šesto čulo zajedno čine novi tim!

1.ep., 2.sez - ponedjeljak 22. kolovoza
Dok FBI-jeva vidovnjakinja, Jess Mastriani (Caterina Scorsone) , pohađa Akademiju, pomoćnik ravnatelja, John Pollock (Justin Louis), pozvat će je da se pridruži specijalnoj agentici Nicole Scott (Vivica A. Fox) u potrazi za Seannom Seabrooke (Nicole Dicker), 15-ogodišnjom djevojkom koja je misteriozno nestala iz trgovačkog centra u Marylandu. Na snimci s nadzorne kamere vidi se da djevojka ulazi u dizalo s nepoznatim muškarcem i Nicole i Jess odlaze k Seanninoj obitelji.
2.ep., 2.sez - ponedjeljak 22. kolovoza
Nakon poziva na 911 u kojem tvrdi da će je netko ubiti, Veronica Reed (Audrey Gardiner) nestaje ostavljajući iza sebe krvavu motelsku sobu. Nakon snova o Bradu Whitmanu (Diego Klattenhoff), studentu koji je posljednji put viđen u motelu s Veronicom, Jess (Caterina Scorsone) i Nicole (Vivica A. Fox) naći će automobil nestale žene u Ohiju. U kući njegovog brata, osuđivana kradljivca automobila, Jess i Nicole ispituju Brada koji kaže da se probudio i vidio da je soba u motelu krvava i da nema Veronice te da on nema veze s njezinim nestankom. Iako će Nicole naći krvavi odvijač u autu, Jess je uvjerena u to da je Brad nije ubio.

3.ep., 2.sez - utorak 23. kolovoza
Za vrijeme odmora od priprema za dobivanje dozvole za nošenje oružja, Jess (Caterina Scorsone) odlazi vidjeti Nicole (Vivica A. Fox) i svjedočiti na saslušanju mafijaša Michaela Antropova (Zeljko Kecojevic). No nakon što sutkinja Elizabeth Hahn (Julie Khaner) dobije paket s porukom o otmici njezine kćeri, Megan (Ksenia Solo), zajedno s njezinim prstom, prekida saslušanje. Dok se odvija potraga za Megan, Pollock upozorava Nicole da je prioritet broj jedan, bez obzira na posljedice, pobrinuti se da se Antropovo saslušanje nastavi kada je zakazano.
4.ep., 2.sez - utorak 23. kolovoza
Deset godina nakon nestanka njezina dvogodišnjeg sina Zacka (Devon Bostick) i nakon smrti njezina bivšeg muža, Susan Labelle (Jessica Lundy) tvrdi da je vidjela nestalog dječaka na TV-u, na utakmici američkog nogometa u Pittsburghu. Kad analiza starih fotografija potvrdi da je taj dječak gotovo sigurno njezin sin, Antonio (Mark Consuelos) kaže Jess (Caterina Scorsone) i Nicole (Vivica A. Fox) kako se, nakon pronalaska Alecova tijela u automobilu u rijeci, pretpostavljalo da je i Zack poginuo, sve do ponovne istrage Alecove smrti koja je pokazala da je bio ubijen

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju