Zanosna Vivica A. Fox u seriji 'Nestali' samo na programu Nove TV!

(Missing), SAD, Kanada, 2004., kriminalistička serija
2. sezona

Autori: Glenn Davis, William Laurin
Izvršni producent: Debra Martin Chase
Redatelji: Milan Cheylov, Holly Dale, Bill Duke, John Fawcett

NAGRADE:

- 2006. nagrada Image u kategoriji najbolje glumica u seriji
- 2005. nominacija za nagradu Image u kategoriji najbolje glumice u seriji
- 2005. nagrada Imagen za najbolju sporednu ulogu (Mark Consuelos)
- 2006. i 2007. serija je nominirana za nagradu DGC Craft u kategoriji najbolje montaže

Druga sezona serije 'Nestali' na ekrane dovodi lijepu Vivicu A.Fox i to u ulozi Jessine partnerice i mentorice.
Mlada Jess Mastriani (Caterina Scorsone) je dobila promaknuće. Nakon što se odlučila obučavati za agenticu, Jess prijevremeno diplomira u Virginiji te odmah započne svoju karijeru u odjelu FBI-ja u Washingtonu. Jessin novi šef je John Pollock (Justin Louis), inače čovjek s velikim političkim ambicijama koji u Jess vidi priliku s kojom bi mogao na brzinu riješiti slučajeve nestalih osoba. U novoj sezoni Jess će osim velike poslovne prilike dobiti i novu partnericu agenticu Nicole Scott (Vivica A. Fox). Nicole je iskusna FBI-ova agentica čije metode rješavanja slučajeva i ispitivanje svjedoka nerijetko prelaze granice koje pripisuje kodeks FBI-ja. Tako će se dvije lijepe i mlade žene udružiti te uz pomoć stručnjaka za dokaze, specijalnog agenta Antonija Corteza (Mark Consuelos) pokušati u što bržem roku otkriti gdje se nalazi nestala osoba ili potencijalna žrtva nekog zločina.

ULOGE:

Nicole Scott ………………………… .Vivica A. Fox
Jess Mastriani….……………………..Caterina Scorsone
Mark Consuelos . …………………….Antonio Cortez
Justin Louis ... ………………………..John Pollock

DA PODSJETIMO:

Kriminalistička serija 'Nestali' je nastala prema ciklusu romana autorice Meg Cabo prati život mlade žene koja se priključuje timu FBI-a, te pomoću svojih vizija i snova uspješno pronalazi nestale osobe. Jess Mastriani je mlada djevojka koja posjeduje psihičke moći s kojima može pronaći nestale osobe. Nakon što je slučajno otkriju agenti FBI-ja napravit će sve kako bi mladu djevojku učinili dio svoje tima. U drugoj sezoni Jess unatoč negodovanju i nepovjerenju nekih agenata uspijeva napraviti veći korak u svojoj karijeri agentice.

O GLUMCIMA:

VIVICA A. FOX (Nicole Scott)
Vivica je rođena 30.srpnja 1964. godine u Indiana u SAD-u. U svojoj ranoj glumačkoj karijeri Vivica se okušala u serijama poput 'Naši najbolji dani', a veću popularnost je stekla u filmu 'Dan nezavisnosti' u kojem je glumila s Willom Smithom. Ovu lijepu glumicu gledatelji su imali prilike gledati i u filmu 'Kill Bill'. Vivica je bila u vezi s poznatim reperom 50 Centom. Diplomirala je na koledžu 'Golden West', a pojavila se i kao gostujuća uloga u seriji 'Princ s Beverly Hillsa'. Ova lijepa glumica je1998. godine dobila nagradu 'Black Film', a za ulogu u seriji 'Nestali' nagrađena je nagradom I'mage'. U njen glumački opus spadaju i uloge u filmu 'Rođen 4.srpnja', 'Soul Food' te 'Zov puti'.

CATERINA SCORSONE (Jess Mastriani)
Dok su mnoge djevojčice maštale o tome da postanu glumice, Caterina je htjela biti neonataloginja, časna sestra i violinistica. Nakon što joj je prijatelj predložio da sve to troje može ujediniti u jednom zanimanju, Caterina se počela baviti glumom. Caterina je glumila u serijama 'Shock Treatment', 'Once a Thief' i 'Power Play', a za ovu posljednju dobila je nominaciju za nagradu 'Gemini' koja je inače kanadski ekvivalent Emmyja. Mlada glumica je glumila i u filmovima 'My Horrible Year!', 'Common Ground' te u filmu 'The Mitchell Brothers Project' koji je režirao Emilio Estevez. Glumila je i uz bok Eda Harrisa u filmu 'The Third Miracle'.Caterina je rođena 16.listopada 1981.godine u Torontu u šesteročlanoj obitelji.

MARK CONSUELOS (Antonio Cortez)
Mark je rođen 30.ožujka 1971.godine na Zaragozi u Španjolskoj. Zanimljiv je podatak da je ovaj glumac učio engleski gledajući američke serije. U njegov televizijski opus spadaju uloge u serijama 'All My Children' te 'American Family'. Ovaj glumac je dobio ukupno tri nagrade 'Soap Opera Digest' za ulogu u seriji 'All My Children', a za istu je ulogu 1998.godine dobio 'ALMA' nagradu. Zajedno sa svojom ženom ima produkcijsku kuću naziva MiLoJo, a zanimljiv je podatak da su je nazvali po imenima svoje djece.

JUSTIN LOUIS (John Pollock)
Justin Louis je rođen 20.veljače 1967. godine u Portugalu, a odrastao je u Torontu. U njegov televizijski opus spada i uloga u seriji 'CSI', a kao gost glumio je u serijama '24', 'Hitna služba te u seriji 'Zvjezdane staze'. Ovaj glumac je 1999. godine dobio nagradu 'Acting' za ulogu u filmu 'Fallen Arches'.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju