Zanosna Vivica A. Fox u seriji 'Nestali' samo na programu Nove TV!

3.sez., 6.ep - ponedjeljak 2. siječnja
Dok se Pollock (Justin Louis) nalazi u hotelu gdje je odsjeo nakon što ga je žena izbacila iz kuće, jedan drugi gost, George Wright, misteriozno nestaje. Iako žena s kojom je Wright odsjeo, Melody Butler, sumnja na zločin, Pollocka sa slučaja skida ni manje ni više nego glavni tužilac Renee Rogers. Budući da Pollock ne reagira brzo, njegovi agenti uskoro otkrivaju da se Wright prijavio u nekoliko hotela, ali da ni u jednom zapravo nije nikad viđen.

3.sez., 7.ep - utorak 3. siječnja
Nakon što zbog otmice petogodišnjeg Eddieja Flowersa njegova obitelj unajmi odvjetnika Gaylea Prescotta, Pollock (Justin Louis) i Nicole (Vivica A. Fox) posumnjaju u njih, posebice u njegovu sedamdesetegodišnju baku Catherine. Unatoč Prescottovim upozorenjima, Catherine, njezin sin dr. Aaron Flowers i Eddiejeva majka Marcia, dogovore se da će lagati na detektoru laži.

3.sez., 8.ep - četvrtak 4. siječnja
Odmah nakon Antonijeve vijesti da napušta FBI kako bi izbjegao bilo kakve konflikte u svojoj vezi, zbog čega Nicole (Vivica A. Fox) nije nimalo sretna, osuđeni silovatelj i ubojica bježi tijekom suđenja. Uz pomo Jessinih vizija (Caterina Scorsone), agenti otkrivaju da Anders bježi prema sjeveru, a kad informacije o njegovoj prošlosti dovedu trag do napuštene farme konja u Zapadnoj Virginiji, agenti spašavaju Laurel, ali ne uspijevaju zaustaviti bijeg njezina otmičara.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju