Zanosna Vivica A. Fox u seriji 'Nestali' samo na programu Nove TV!

3.sez., 12.ep - ponedjeljak 16. siječnja
Upravo u trenutku kad Jess (Caterina Scorsone) i Colin kreću na odmor, odmah nakon Antonijeve vijesti da je krenuo u Boston na seminar koji drži njegova bivša djevojka, Nicole (Vivica A. Fox) doznaje da je njezin osmogodišnji nećak nestao s piknika u Chicagu. Unatoč teškoj prošlosti s njezinom posvojenom sestrom, Nicole kreće u Chicago s Pollockovim blagoslovom dok Jess i Colin prekidaju svoje planove kako bi joj se pridružili.

3.sez., 13.ep - utorak 17. siječnja
Svećenicu u maloj crkvi ispituje FBI nakon što je pronašla svoju najbolju prijateljicu i njezina muža pretučene, a njihove su kćeri blizanke nestale. Nakon što je istrazi nestanka dodana i istraga o ubojstvu Kena Stricklanda, susjed pomaže Nicole (Vivica A. Fox) i Jess (Caterina Scorsone) da dođu do provalnika čiji je kombi viđen parkiran blizu mjesta zločina.

3.sez., 14.ep - srijeda 18. siječnja
Nakon očajničke molbe za pomoć Marisse Shelby (Azura Skye) u potrazi za Tomom DeGrayom, Jess (Caterina Scorsone) i Colin (Aaron Ashmore) se pridružuju Antoniju u bolnici kada doznaju za Nicoleinu (Vivica A. Fox) nezgodu. Nakon što se osvijesti, Nicole otkriva da Pollock (Justin Louis) nije čuo vijesti te inzistira da mu se ništa ne kaže. Bez vijesti o onom što se dogodilo, nakon Jessine vizije o Tomu, Pollock joj dopušta da istražuje.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju