Za pronalazak nestalih osoba potrebno je puno više od stručnosti FBI-ja. Potrebna je i vizija Jess Mastriani. Zdrav razum i šesto čulo zajedno čine novi tim!

15.-16.ep - 15. kolovoza
Nakon nestanka biokemičara zaposlenog u Lipodyne Pharmaceuticalsu, Brooke (Gloria Reuben) i Jess (Caterina Scorsone) rade na slučaju zajedno s agentom Jackom Burgessom (Brad Rowe). Osim što će biti jako teško pronaći čovjeka koji ima ključ čudotvornog lijeka Lipodynea namijenjenog mršavljenju, Brooke ima dodatan izazov, jer je njezin otac Sam šef sigurnosti u toj tvrtki.
Jess (Caterina Scorsone), koja se već bori s neriješenim osjećajima prema Burgessu (Brad Rowe) , odlazi raditi s njim na zadatak vezan uz krivotvorenje dizajnerske odjeće. Dok Burgess i Jess u Chicagu glume mafijaša i njegovu ženu, agentica Valerie Hyde (Tamara Craig Thomas) dolazi u Indianapolis zamoliti svoju staru prijateljicu Brooke (Gloria Reuben) da joj pomogne pronaći bivšu službenicu koja je nakon pisanja dviju knjiga koje su razotkrile nedjela unutar FBI-a.

17.-18.ep - 16. kolovoza
Nakon nestanka Brianne Norton (Kerry McPherson), Jessin uznemirujući san o 28-ogodišnjoj ženi vodi FBI u Philadelphiju. No kada joj agentica koja radi za ured glavnog inspektora, kaže da Brooke (Gloria Reuben) i Coyle (Dean McDermott) izvode tajne eksperimente kako bi je izludili, Jess (Caterina Scorsone) počinje sumnjati u sve oko sebe i otkriva da su muškarci koji su slijedili Briannu zapravo žrtve niza neriješenih ubojstava.
Kada Melissa Dryden (Marcia Laskowski)i njezi mlađi sin budu oteti, sumnja odmah pada na njezina supruga. Melissina sestra je sigurna da bračni problemi i sumnjivi klijenti ukazuju na njegovu odgovornost. Za to vrijeme Coyle (Dean McDermott) će doznati da će Brooke možda biti promovirana, a Jess (Caterina Scorsone) će se boriti s čestim vizijama žene koja unaprijed vidi opasnost.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju