Za sve one koji su u vrlo kratkom vremenu zavoljeli Asi, glavni lik istoimene serije koja se prikazuje na Novoj TV, donosimo više informacija o glumici koja tu ulogu tumači.

Iza lika ponosne Asi krije se skromna glumica Tuba Buyukustun. Prelijepa dvadesetogodišnja Turkinja prava je zvijezda ne samo u svojoj zemlji, već i na Bliskom Istoku gdje se serije u kojima je glumila prikazuju. Putem Facebooka sa pola milijuna obožavatelja komunicira osobno.

'Sve radim prema instinktu. Nemam strategiju, ne razmišljam kako bih se trebala ponašati. Sa obožavateljima imam ugodan dijalog. Radi se o tome kako komunicirati ispravno. Ako stvoriš kvalitetan dijalog, nemaš problema u ovome poslu. Zbog toga, kada hodam ulicom neki mi prilaze i žele me pozdraviti, ali mi i daju dovoljno prostora', izjavila je glumica.

Tuba je završila studij scenografije i kostimografije. U svijet glume ušla je nakon susreta s televizijskim producentom koji joj je ponudio ulogu u seriji 'Sultan Makami'. Nakon toga uslijedile su glavne uloge u četiri serije i tri filma. U posljednjem filmu koji je snimila ove godine, Tuba glumi djevojku s Crnog mora koja se zaljubi u katolika, a njihova priča završava tragično.

O Tubinom romantičnom životu dosta se pisalo, iako nikada nije sama priznala, bila je tri godine u vezi sa snimateljem Samijem Saydanom. Zaruke je, prema njegovim riječima, razvrgnula ona. Posljednjih mjeseci povezuje ju se s glumcem Canselom Elcinom.

Za potrebe serije 'Asi' koja se snimala u pokrajini Antakya, Tuba se preselila na set daleko od rodnog grada Istanbula. No iskustvo udaljenosti od doma ne bi ponovila, jer nakon radnog dana voli biti uz svoju obitelj i prijatelje uz koje je vezana.

Tuba se 2. siječnja pridružila kolegama glumcima i producentima na prosvjedu protiv prezahtjevnih uvjeta na snimanju, koji uvjetuju boravak na setu po cijele dane. To smatraju i uzrokom pogibije kolega od prije godinu dana koji su nastradali nakon kasnog povratka sa seta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju