Tim otkriva kako je bizarna smrt marinca i dvojice njegovih prijatelja možda povezana s njihovom prošlošću, no naposljetku je Gibbs taj koji završava na stazi sjećanja.

7.sez, 2. i 3.ep - 30. prosinca

Tim otkriva kako je bizarna smrt marinca i dvojice njegovih prijatelja možda povezana s njihovom prošlošću, no naposljetku je Gibbs taj koji završava na stazi sjećanja.
Tim mora ponovno istražiti smrt jednog poručnika nakon što je bloger koji ih je optužio za zataškavanje pronađen mrtav.


7.sez, 4. i 5.ep - 31. prosinca

Pronađeni su ostaci ubijena marinca. Zadnji je put viđen na brodu na kojem je bila Ziva. Ziva mora otkriti što se s njom događalo dok nije bila u NCIS-u. Njezin će se status razriješiti.
Kad marinca poznatog po neslanim šalama pronađu mrtva na Noć vještica, NCIS-ov tim otkriva kako su žrtvine „dobroćudne“ šale možda izazvale stravičnu odmazdu. Ziva se u međuvremenu pokušava prilagoditi svojoj novoj ulozi u timu.


7.sez, 7 . i 8. ep - 1. siječnja

Uz pomoć tima, Vance se suočava s vlastitim demonima dok otkriva složenu vezu s ubojicom koji dovodi cijelu njegovu obitelj u opasnost. Tim se doslovno nađe u mraku kad istragu smrti jednoga poručnika povežu s nestankom struje u cijelom gradu.


7.sez, 9. i 11. - 2. siječnja


Posao mrtva marinca u vladinu trustu mozgova odvodi Gibbsa i tim u život 12-godišnjeg čuda od djeteta, koje je možda sljedeća meta ubojice. Kad mornaričkog pilota pronađu mrtva pod sumnjivim okolnostima u zabačenom području, tim završava u borbi s nepopustljivom odvjetnicom koja ima skrivene namjere.


7.sez, 12. i 13. - 3. siječnja

Gibbs dovodi u pitanje DiNozzovu sposobnost da radi svoj posao kad stariji DiNozzo završi umiješan u njihovu najnoviju istragu.
Kad vladina glavna svjedokinja u slučaju pronevjere završi kao meta ubojice, na timu je da je vrate kući živu.
              

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju