Nakon što je bila živa zakopana, žena izlazi iz groba s amnezijom i jedina stvar koje se sjeća jest da je bomba na brodu.

1.sez., 10.-11.ep., 28. travanj

Nakon što je bila živa zakopana, žena izlazi iz groba s amnezijom i jedina stvar koje se sjeća jest da je bomba na brodu. Dok joj pokušava pomoći da otkrije svoj identitet, tim sazna da nije sve onako kako se čini.
Mornarički zapovjednik, koji je bio tehnički savjetnik dobavljaču oružja, nađen je mrtav na plaži. Gibbsov specijalni tim istražuje ubojstvo uz pomoću napredne satelitske tehnologije.

1.sez., 12.-13.ep., 29. travanj

U ovom nastavku se u epizodnoj ulozi pojavljuje Josh Holloway, glumac poznat po ulozi Sawyera u hit seriji 'Izgubljeni'.
U kontejneru za otpad nađena je noga s tetovažom. Gibbsov tim istražuje slučaj, te sljedeći tragove stiže u gradić u kojemu se sprema ubojstvo.
Mornaričkog časnika ubio je snajperist koji je za sobom ostavio samo bijelo pero. Tim
istražuje slučaj u kojemu je ubojica vrlo neprimjetan i vrlo opasan.


1.sez., 14.-15.ep., 30. travanj

Zubar se zaustavlja pokraj parkiranog automobila, jer kraj njega leži unesrećeni motorist. No motorist istog trena izvadi pištolj i usmrti ga. Tim istražuje ubojstvo uz pomoć mjesne šerifkinje Charlene Duprey (Stephanie Hodge). Kada otkriju da je zubar bio pred razvodom, osumnjiče njegovu suprugu, ali ona ima savršeni alibi.
Leroy Gibbs (Mark Harmon) riskira valstitu karijeru kada odluči pomoći svom bivšem zapovjedniku osuđenom za krađu novca.

1.sez.,16.-17.ep., 1. svibanj

Terorist zarobi Duckyja (David McCallum), Geralda (Pancho Demmings) i Kate (Sascha Alexander). Tim istražuje kako je član terorističke organizacije uz sve postojeće provjere uopće dobio posao u mornaričkoj bazi.
Nakon zabave u ilegalnom noćnom klubu, nađeno je tijelo pripadnika mornaričkog pješaštva. Tim istražuje nekoliko tragova, uključujući ucjenu i nesreću.


1.sez., 18.-19.ep., 2. svibanj

Tim traži bivšeg komandosa koji je pobjegao iz zatvora kako bi se osvetio i našao pravog ubojicu svoje supruge.
Ubijen je agent kriminalističko-obavještajne službe dok je istraživao slučaj. Specijalni tim mora otkriti što se dogodilo, istražujući okolnosti slučaja za koji je agent bio zadužen.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju