U gostujućim ulogama pojavljuju se Michael Nouri i Arnold Vosloo.

6.sez., 25.ep., 1.sez., 1.ep., 21. travanj

U gostujućim ulogama pojavljuju se Michael Nouri i Arnold Vosloo.
Zivin (Cote de Pablo) povratak kući u Izrael s Gibbsom (Mark Harmon) i timom nije veseli ponovni susret s njezinim ocem, enigmatičnim i moćnim voditeljem Mossada. Kako napetost raste, Gibbs je prisiljen donijeti odluku koja šalje udarne valove kroz NCIS.
U predsjedničkom zrakoplovu umro je mornarički zapovjednik. Agenti iz mornaričke kriminalističko-obavještajne službe (NSCI) odluče preuzeti istragu te natjeraju agenta tajne službe da im pomogne. Tim mora otkriti je li časnik umro prirodnom smrću ili ne.

1.sez., 2.-3.ep., 22. travanj

Za vrijeme vojnih vježbi, jednom se pripadniku mornaričkog pješaštva ne otvori padobran i on pada na auto u kojem se nalaze dvoje tinejdžera. Tim odlazi na mjesto događaja. Zadatak im je otkriti je li smrt bila nesreća ili ubojstvo.
Kada se uz tijela dvaju krijumčara droge na obali pojavi i leš mornaričkog zapovjednika, Gibbs (Mark Harmon) ne želi vjerovati da je zapovjednik bio negativac.


1.sez., 4.-5.ep., 23. travanj

Na dnu mora pronađeno je tijelo mornara u bijeloj odori s obrednim mačem. Otkriva se da je bio ovisan o igri Mudraci i Ratnici. Tim mora otkriti koliko je daleko mornar bio spreman otići da se osveti svome neprijatelju, drugom mornaru.
Lovac na jelene našao je mornaričkog poručnika koji je nestao prije deset godina. Tim dolazi istražiti slučaj mumificiranog tijela poručnika pri čemu mora saznati što mu se dogodilo i što se dogodilo s milijun dolara koje je imao na brodu.


1.sez., 6.-7.ep., 24. travanj

Agent kriminalističko-obavještajne službe, koji je radio za Gibbsa (Mark Harmon), zatraži pomoć od tima. Riječ je o mornarima na nosaču aviona koji umiru od predoziranja drogom.
Otkriven je raspadnuti leš u mornaričkoj bazi. Ducky i Abby (Pauley Perrette) otkrivaju da je poginuli bio podmorničar. Gibbs (Mark Harmon) otkriva da ne postoji izvještaj o nestalom članu posade, te da jedna podmornica ima uljeza. Tim mora otkriti u kojoj se podmornici nalazi uljez i kakve su mu namjere.
 

1.sez., 8.-9.ep., 25. travanj

Nakon iznenadne smrti prevoditelja, koji je umro za volanom na povratku u Ameriku iz Guantanamo Baya, tim odlazi na Kubu kako bi istražio njegovu povezanost s krijumčarenjem u zatvoru.
Kada udovicu pripadnika mornaričkog pješaštva nazove mrtvi suprug, tim preuzima slučaj. Tijelo muškarca mora biti izvađeno iz groba kako bi se utvrdilo je li poziv bio lažan ili ne.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju