Nakon događaja koji ih je osobno pogodio, NCIS-ov tim se ujedinjuje kako bi dobio odgovore...

10.sez, 12.ep - 16. prosinca

Nakon događaja koji ih je osobno pogodio, NCIS-ov tim se ujedinjuje kako bi dobio odgovore i pronašao pravdu te zaštitio svoje najranjivije kolege.


10.sez, 14.ep - 17. prosinca

NCIS-ov tim hvata poznatoga hakera koji bi mogao držati ključ za pronalazak najtraženijega cyber-terorista u svijetu.


10.sez, 15. i 16.ep - 18. prosinca

Dok je na dopustu zbog žalosti nakon što je ostao bez svoje supruge i majke svoje djece, direktor Vance otkriva neočekivane privatne informacije zbog kojih kreće sve propitkivati.
NCIS-ov tim hitro pokušava pronaći Duckyja i Jimmyja nakon što njih dvojica nestanu dok su dovozili truplo s poprišta zločina.

10.sez, 17. i 18.ep - 19. prosinca

Zbog medijske ludnice koja je okružila neidentificiranoga zločinca, Gibbsov brijač posumnja da je njegov sin umiješan te moli Gibbsa da mu pomogne isključiti njegova sina kao glavnog osumnjičenog.
Žena marinca specijalista za otkrivanje mina s pomoću pasa moli NCIS-ov tim da istraže nedavnu smrt njezina supruga u Afganistanu. Direktor Vance u međuvremenu moli tim za pomoć dok razgovara s potencijalnim dadiljama.


10.sez, 19. i 20.ep - 20. prosinca

Snažna oluja dovodi NCIS-ov tim na američki ratni brod Borealis na kojem svi postaju osumnjičenima nakon što poprište zločina pruži dokaze da majka priroda nije bila jedini krivac. Napetost raste kad McGee otkrije da je njegov otuđeni otac, admiral mornarice John McGee, bio na brodu tijekom tog incidenta.
Mornarička se rezervistkinja vraća kući, no njezin je suprug nestao, a dnevna je soba prekrivena krvlju pa moli NCIS-ov tim da ga vrati kući. U međuvremenu, Tony sumnja da Ziva planira rizičan potez kako bi osvetila smrt svoga oca.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju