Muse Watson gostuje u ulozi Gibbsova mentora Mikea Franksa.

6.sez., 15.-16.ep., 14. travanj

Muse Watson gostuje u ulozi Gibbsova mentora Mikea Franksa.
Gibbs (Mark Harmon) se mora suočiti s demonima iz vlastite prošlosti kada na poprištu zločina otkriva šifriranu poruku. Tim dođe i do otkrića u slučaju ubijenog marinca koji je bio upleten u rat gradskih bandi.
Kada stari slučaj počne proganjati Tonyja DiNozza (Michael Weatherly), Gibbs (Mark Harmon) mu odluči pomoći. Naime nakon što ubojstvo dovodi do ponovnog otvaranja stare istrage Gibbs zamijeni ulogu s DiNozzijem.


6.sez., 17.-18.ep., 15. travanj

Lance Henriksen gostuje kao šerif Clay Boyd, a Mira Furlan gostuje kao Dina Risi.
U rješavanju slučaja smrti agenta NCISA-a Gibbs (Mark Harmon) i Tony (Michael Weatherly)se moraju zaputiti u pustinju kako bi pronašli ženu po imenu Dina Risi (Mira Furlan) koja ima odgovor na misterij smrti agenta. Tamo susreću i šerifa Claya Boyda.
Paula Newsome gostuje u ulozi Jackie Vance, a Obba Babatundé gostuje u ulozi Joea Banksa. Smrt boksača navodi Vancea (Rocky Carroll) da započne vlastitu istragu, jer se opet nađe sa svojim nekadašnjim protivnikom Joeom Banksom. Njegov postupak ne odobrava Gibbs (Mark Harmon) koji tako s njim uđe u sukob.


6.sez., 19.-20.ep., 16. travanj

Kada dječak pronađe oružje kojim je počinjeno ubojstvo, tim mora ući u trag vlasništvu nad pištoljem kako bi otkrio tko ga je zadnji koristio i tko je ubijen. Tim u svojoj istrazi odluči staviti pod povećalo vojnu obitelj, jer u mornaričkoj bazi se događaju sumnjive i šokantne stvari.
Christian Clemenson gostuje u ulozi računovođe Perryja Sterlinga. Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim se nevoljko udružuju s enigmatičnim agentom CIA-e Trentom Kortom (David Dayan Fisher) kako bi uhvatili osobu s NCIS-ove liste najtraženijih osoba.


6.sez., 21.-22.ep., 17. travanj

Abby (Pauley Perrette) je regrutirana za rad na tajnom zadatku. Kada vladin znanstvenik nestane, Abby regrutiraju da nastavi njegov rad, no tim je zabrinut da bi mogla doživjeti istu sudbinu kao i njezin prethodnik.
Chris O'Donnell gostuje u ulozi specijalnog agenta G. Callena, LL COOL J gostuje u ulozi specijalnog agenta Sama Hanne.
Truplo marinca vodi šalje Gibbsa (Mark Harmon) i McGeeja (Sean Murray) u ured NCIS-a za specijalne projekte u Los Angeles, gdje istraga ubojstva ubrzo postaje pitanje nacionalne sigurnosti, a dva ureda moraju surađivati kako bi riješila zločin. U međuvremenu, Tony počinje njuškati po Zivinu privatnom životu.
 

6.sez.,23.-24.ep.,18. travanj

U gostujućim ulogama pojavljuju se Chris O'Donnell, Louise Lombard, Peter Cambor, Daniela Ruah i Merik Tadros.
Pojavom agenta Mossada Michaela Rivkina (Merik Tadros), Tony (Michael Weatherly) je prisiljen ispitati Zivinu odanost NCIS-u. U međuvremenu, u Los Angelesu specijalni agent Callen kreće na tajni zadatak kako bi pokušao uhvatiti terorističku ćeliju dok psiholog Nate Getz (Peter Cambor) otkriva zapanjujuću istinu o odnosu Gibbsa (Mark Harmon) i specijalne agentice Lare Macy (Louise Lombard).
U gostujućim ulogama pojavljuju se Jaime Murray, Joe Spano i Jude Ciccolella.
Nakon što proboj osiguranja u rezidenciji ministra mornarice dovodi do smrti agenta Uprave za useljavanje i carinu, Gibbs (Mark Harmon) i tim prisiljeni su surađivati s Upravom za useljavanje i carinu i FBI-em da otkriju njegova ubojicu. U međuvremenu, Tony se napokon susreće licem u lice s Michaelom Rivkinom (Merik Tadros).

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju