U završnici desete sezone, međunarodna potjera za ubojicom Elija Davida i Jackie Vance pretvara se u savezni lov na vještice protiv Gibbsa i njegova tima koji propitkuje njihove nekonvencionalne metode i prijeti budućnosti njihove agencije.

10.sez., 22.-23.ep., 03. ožujak

Kako bi se osvetili za ubojstvo Elija Davida i Jackie Vance, NCIS-ov tim grozničavo traži Bodnara unatoč naredbi Ministarstva domovinske sigurnosti da odustanu od toga slučaja.
Istražitelj Ministarstva obrane ispituje odgovor NCIS-ova tima na Bodnarov slučaj ubojstva Zivina oca i Vanceove supruge. Tim u međuvremenu istražuje pati li jedan narednik od paranoje ili su njegove tvrdnje da ga netko prati doista povezane sa stvari koja se tiče nacionalne sigurnosti.

 


10.sez., 24.ep., 7.sez., 1.ep., 04. ožujak

U završnici desete sezone, međunarodna potjera za ubojicom Elija Davida i Jackie Vance pretvara se u savezni lov na vještice protiv Gibbsa i njegova tima koji propitkuje njihove nekonvencionalne metode i prijeti budućnosti njihove agencije.
U premijeri sedme sezone počinje potraga za Zivinom zamjenom, a Gibbs i preostali članovi tima moraju se vratiti na posao i dalje opterećeni prošlošću.

 

7.sez., 2.-3.ep., 05. ožujak

Tim otkriva kako je bizarna smrt marinca i dvojice njegovih prijatelja možda povezana s njihovom prošlošću, no naposljetku je Gibbs taj koji završava na stazi sjećanja.
Tim mora ponovno istražiti smrt jednog poručnika nakon što je bloger koji ih je optužio za zataškavanje pronađen mrtav.

 

7.sez., 4.-5.ep., 06. ožujak

„Dobar policajac, loš policajac“ 05.09. , 31.12.,06.03. doma30.12., 14.01.
Pronađeni su ostaci ubijena marinca. Zadnji je put viđen na brodu na kojem je bila Ziva. Ziva mora otkriti što se s njom događalo dok nije bila u NCIS-u. Njezin će se status razriješiti.
Kad marinca poznatog po neslanim šalama pronađu mrtva na Noć vještica, NCIS-ov tim otkriva kako su žrtvine „dobroćudne“ šale možda izazvale stravičnu odmazdu. Ziva se u međuvremenu pokušava prilagoditi svojoj novoj ulozi u timu.

 

7.sez., 6.-7.ep., 07. ožujak

Istraga ubojstva tjera Gibbsa i njegov tim da glume obiteljske savjetnike njegovu bivšem mentoru, Mikeu Franksu, nadajući se da će spriječiti krvavi međunarodni sukob.
Uz pomoć tima, Vance se suočava s vlastitim demonima dok otkriva složenu vezu s ubojicom koji dovodi cijelu njegovu obitelj u opasnost.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju