"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona 37.epizoda - 8. studenog
Lucas dobiva poruku od mame koja ga moli da se nađu. Lucas se vozi po ulici kad čuje kako neka žena traži pomoć iz hladnjače. Provaljuje u kamion i nađe samo snimač. U tom se trenutku vrata zalupe. Vani E.J. stavlja lokot. On je Lucasu poslao lažnu poruku kako bi ga namamio da dođe. E.J. odlazi i nađe se sa Sami u bolnici. Kate dolazi u posjet Romanu i zbunjena Sami pita je li vidjela Lucasa.

2.sezona, 38.epizoda - 9. studenog
Kayli dojave da je novorođenče ostavljeno u sveučilišnoj bolnici. Poveže se s malim dječakom i povjerava Lexie svoju želju da usvoji još jedno dijete. Abe upoznaje gospođu Meyers, socijalnu radnicu. Gospođa Meyers želi ga odnijeti kako bi mu pronašla posvojitelje kad se Kayla izlane da će se ona brinuti o njemu. Dok mu ne pronađu majku, ona mu želi biti zamjenska mama. Philip i Billie putuju u Indianapolis da se susretnu sa ženom koja ga je maltretirala.

2.sezona, 39.epizoda - 10. studenog
Bo i Hope dolaze u irsku crkvu s ključem koji je Tony dobio od Stefana. Prerušen u časnu sestru, Andre ih tiho uhodi. Budući da nema svećenika koji bi im otvorio svetohranište, Hope nagovara da Bo sam pokuša otvoriti kutijicu. Prije nego što Bo uspije otključati, dolazi dječak koji im kaže da stiže svećenik. Dječak ostavlja ruksak.

2.sezona, 40.epizoda - 11. studenog
Bo trči izvan crkve s kamiončićem koji otkucava i uroni ga u bačvu vode nadajući se da će ga deaktivirati. Bo izvana poviče da bomba nije eksplodirala, a Hope otvara svetohranište i nađe kožne korice. No prije nego što ih otvori, zgrabi je Andre. Bo utrči i Andre drži Hope nož pod vratom i traži da mu preda korice.

2.sezona, 41.epizoda - 12. studenog
E.J., nakon što nije uspio ubiti Lucasa, saziva tiskovnu konferenciju u Lucasovoj bolničkoj sobi tako da bar odglumi heroja za Sami. Kako bi otjerao sumnju sa sebe, E.J. optužuje Andrea za pokušaj ubojstva. Kaže da bi Sami bila sigurnija da živi s njim dok se Lucas oporavlja u bolnici. Kate se potpuno slaže. Lucas pokuša napasti E.J.-a i shvati da ne osjeća noge. Doktor ga pregleda i kaže da je to od hipotermije i da će brzo proći.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju