Samo tjedan dana prije vjenčanja bit će Samov Najgori tjedan.

(Worst Week), 2008., SAD, serija
Autor i izvršni producent: Matt Tarses

Uloge:
Kyle Bornheimer................................Sam Briggs
Erinn Hayes................................Melanie Clayton
Nancy Lenehan............................Angela Clayton
Kurtwood Smith..............................Dick Clayton

Od autora 'Stažista' Matta Tarsesa dolazi osvježenje britanske verzije serije 'Worst Week of my Life' u kojoj mladi zaručnik nastoji pridobiti simpatije buduće svekrve i svekra. Sam Briggs (Kyle Bornheimer) će učiniti baš sve samo kako bi udovoljio roditeljima svoje djevojke. No iako su njegove namjere najbolje, u njihovom društvu uvijek nešto pođe po zlu.

Sam i njegova djevojka Melanie Clayton (Erinn Hayes) planiraju zajednički život, no prije toga moraju njenim konzervativnim roditeljima objaviti sretnu vijest – da je vjenčanje iza ugla, a i beba je na putu.
Sudac Dick, kojeg u seriji tumači Kurtwood Smith znan i kao 'strogi otac' popularne serije 'Lude '70-e', i njegova supruga Angela (Nancy Lenehan) zaštitnički se ponašaju spram svoje kćeri i zaista se trude ne pokazati bijes koji osjećaju spram Sama. Budući zet je poput hodajuće katastrofe kad god se nađe u njihovom domu. Unatoč njegovom ogromnom trudu i nastojanjima da im se približi i šarmira ih, sa svakim korakom naprijed obavezno se dogode dva koraka natrag koji sve dobro učinjeno bace u zaborav. No, s podrškom i ljubavlju koju dobiva od svoje Melanie, koja se uvijek zauzme za njega unatoč njegovom 'talentu' da se prikaže baš u najgorem svjetlu, Sam će morati pronaći put do srca njene obitelji.

O GLUMCIMA:
KYLE BORNHEIMER (Sam Briggs)
Kyle je na televiziji odigrao gostujuće uloge u serijama 'Kako sam upoznao vašu majku', 'The Unit' i 'Jericho' te glumio u 'U uredu', 'Will i Grace', 'Medij' i 'Na putu prema dolje'. Prihvatio je ulogu u filmu 'She's Out of My League', a pojavio se i u 'Blades of Glory'. Kyle se iz rodnog South Benda preselio u Los Angeles u potrazi za karijerom u showbiznisu. I danas živi tamo sa suprugom i djetetom.

ERINN HAYES (Melanie Clayton)
Erinnina prva uloga bila je 'On the Spot' u kojemu je glumila s komičarem Timom Conwayem. Nedavno se pojavila u glavnoj ženskoj ulozi u seriji 'The Winner' Na televiziji je se još moglo vidjeti u 'Kitchen Confidential', 'Unhitched', 'Notes From the Underbelly', 'Will i Grace' i Sark' te u TV filmu 'The Unauthorized Story of Monk and Mindy'. Erinn živi u LA-u sa suprugom i njihovom kćeri.

NANCY LENEHAN (Angela Clayton)
Nancy smo na televiziji mogli vidjeti u serijama 'Zovem se Earl', 'Malcolm u sredini', i 'Ellen'. Nedavno je ostvarila ulogu u 'Married to the Kellys', dok se na velikom ekranu pojavila u 'Uhvati me ako možeš' i 'Door To Door'. Nancy se nakon koledža u Yanktonu preselila u Kaliforniju i posvetila karijeri u showbiznisu, a bila je dio komičarske trupe u San Francisku. Aktivna je u humanitarnom radu u udruzi Stitches From the Heart, igra tenis i pohađa sate violončela.

KURTWOOD SMITH (Dick Clayton)
Kurtwood Smith je glumio u mnogim serijama, između kojih su i 'Malcom u sredini', 'Medij' i '24', a hrvatskoj publici je najpoznatiji po ulozi oca u ‘Ludim sedamdesetima’. Glumio je u filmu 'Prekinuta mladost' s Angelinom Jolie, zatim u filmovima 'Vrijeme ubijanja' i 'Slomljena strijela' te tri različita lika u 'Zvjezdanim stazama'. Zanimljivo je da je Kurtwood dobio ulogu Reda u 'Ludim sedamdesetima' zato što je prvobitni izbor Chuck Norris morao snimati film 'Walker, teksaški rendžer'.

Nagrade:
- Serija je 2009. nominirana za People's Choice

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju