Shane je sad već očajan da dođe do novca i čeka ispred kockarnica ne bi li opljačkao nekoga koga je te večeri na kocki pratila sreća.

7.sezona, 12.epizoda - 26. siječnja
Shane (Walton Goggins) je sad već očajan da dođe do novca i čeka ispred kockarnica ne bi li opljačkao nekoga koga je te večeri na kocki pratila sreća. Prilazi mu Biddle koji tvrdi da ga poznaje. Shane odlazi s njim doma, a Mara ih slijedi. Tek u kući Shane shvaća da je uvučen u zamku, jer ga Biddle smatra odgovornim za smrt brata ubijenog u zatvoru.

7.sezona, 13.epizoda - 27. siječnja
Dok Vic (Michael Chiklis) postavlja stupicu Beltranu, Corrine (Cathy Cahlin Ryan ) i dalje surađuje s policijom i pokušava ući u program zaštite svjedoka. Dutch nastoji izvući priznanje iz Lloyda Dentona, ali on podmeće dokaze kako bi detektiv ispao kriv u nestanku njegove majke. Shane (Walton Goggins) njeguje Maru i širi vijest kako će se predati ako policija povuče optužbu za ubojstvo koja je podignuta protiv Mare.

7.sezona, 14.epizoda - 28. siječnja
Shane (Walton Goggins) njeguje Maru i širi vijest kako će se predati ako policija povuče optužbu za ubojstvo koja je podignuta protiv Mare. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju