Dok se priprema otvoriti autopraonicu, Skyler otresito naređuje Waltu da novi auto njihova sina vrati u salon.

4. sez., 7.ep., 20. svibanj

Dok se priprema otvoriti autopraonicu, Skyler otresito naređuje Waltu da novi auto njihova sina vrati u salon. Međutim uzrujan jer mu je naređeno što da učini kad je riječ o Walteru ml. te nezadovoljan hladnim odnosom, Walt ne posluša nego zapali auto na velikom parkiralištu. No nakon toga biva prisiljen pozvati svog odvjetnika Saula Goddmana da mu riješi probleme sa zakonom. Pristavši platiti više od 50.000 dolara za rješavanje problema sa zakonom, Walt zatraži od Saula da mu pomogne riješiti se Gusa zauvijek. Walt posluša savjet svog odvjetnika te zamoli svoga mlađeg partnera da to riješi. Jesse pristane ubiti Gusa.

4. sez., 8.ep., 21. svibanj

Dok svi osjećaju posljedice pokušaja Hankova ubojstva, Gus ostaje pribran kad ga detektiv iz Albuquerquea Tim Roberts, Hank i bivši kolege iz Odjela za suzbijanje narkotika ispituju o ubojstvu Galea Boettichera. Suočen sa činjenicom da su njegovi otisci nađeni u stanu preminule osobe, Gus objasni da je nedavno posjetio Galea kojem je Sveučilište u Novome Meksiku dodijelilo stipendiju. Dok su Roberts i agent Odjela za suzbijanje narkotika zadovoljni njegovim alibijem, Hank nije uvjeren, pogotovo nakon što se jave pitanja o tome gdje je Gus bio prije nego što je emigrirao u Meksiko iz Perua 1986. U međuvremenu, nakon jednog od Saulovih redovitih posjeta Andreji da joj da nešto novca, Jesse i sam odluči posjetiti svoju bivšu djevojku i njezina sina.

4.sez., 9.ep, 22. svibanj

Nakon što su vratili uređaj za praćenje postavljen na Gusovu autu, Walt i Hank su zbunjeni kad otkriju da se očito vozio samo od kuće do posla. Kad Sklyler predloži da osmisle plan za povlačenje iz trgovine drogom sada kad će njihova autopraonica početi donositi profit, Waltove brige navedu ga da i na Jessejev auto postavi GPS-uređaj za praćenje. No kad Hank posumnja da Gus koristi njegovu farmu da bi iz nje vodio svoju trgovinu drogom, Walt upozori Mikea da im se sprema nevolja.
Nakon Waltova upozorenja, Mike nadzire Jesseja i tim radnika dok čiste farmu od bilo kakvih tragova droge koji se ondje kriju. Međutim dok Jesse zahtijeva od Mikea informacije o tome što Gus planira za Waltova šogora, počne pucnjava iz snajpera. Dok Mike riskira svoj život da spasi Jesseja, Gus uđe izravno u domet pucača, uvjeren da ga kartel neće ubiti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju