Kako prebroditi krizu srednjih godina otkrivaju MUŠKARCI U KRIZI u humorističnoj seriji poznatog komičara Raya Romana!

8.ep - 24. lipnja

Joeov kladioničar Manfro (Jon Manfrellotti) otkriva da je Joe nekoć bio profesionalni igrač golfa te ga odluči iskoristiti da izgura neke dečke. U međuvremenu se Owenova obitelj brine zbog njegova ubrzanoga debljanja. Terry nađe novi stan, ali uz stan ide i posao domara, što se pokaže prevelikim zalogajom za njega.

9.ep - 25. lipnja

Očajan u želji da kupi kuću nakon što njegov sin oboli od tjeskobe uslijed mučne obiteljske situacije, Joe odluči uložiti 25.000 dolara u okladu na košarkašku utakmicu. Terry je prisiljen suočiti se sa strašnim uvjetima svoje glumačke karijere kada prihvati malu ulogu u filmu B-produkcije. A Owenov otac (Richard Gant) odluči da je vrijeme da manje radi i prepusti Marcusu (Brian j. White) veći dio poslova vezanih uz vođenje salona.

10.ep - 26. lipnja

Osjećajući krivnju zbog niza neuspjeha, uključujući loš odnos sa sinom i smanjenje broja zaposlenih u svojoj trgovini, Joe odluči da je vrijeme da prestane kockati. Owen nađe novi životni smisao prihvativši posao u konkurentskome poduzeću nakon što je njegov otac (RICHARD GANT) odlučio vođenje salona prepustiti Marcusu (BRIAN J. WHITE). Terryjev život izmakne kontroli kada njegov angažman na filmu rezultira katastrofom u stambenoj zgradi.

2.sez, 1.ep - 27. lipnja

U prvoj epizodi druge sezone, Joe je odlučio vratiti se u formu na golf-terenu, no počinje ga umarati ustajanje u zoru. Osim toga, njegova nova kuća nalazi se u susjedstvu njegova bivšeg kladioničara. Owen je upravitelj autosalona njegova oca, a njegova odluka da zaposli Terryja očito nije bila pametna. Terry nije tip koji može raditi od 9 do 17, a njegove glumačke sposobnosti ne pomažu mu u prodaju auta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju