Kako prebroditi krizu srednjih godina otkrivaju MUŠKARCI U KRIZI u humorističnoj seriji poznatog komičara Raya Romana!

1.ep. - 11. lipnja
U premijernome nastavku serije upoznajte tri muškarca koji su godinama prijatelji. Joe (Ray Romano) vlasnik je trgovine koja prodaje potrepštine za zabave. Nekoć je maštao o tome da postane profesionalni igrač golfa, a sada proživljava rastavu od supruge. Owen (Andre Braugher), često iskorištavani trgovac automobilima, pokušava spojiti kraj s krajem radeći u obiteljskome poduzeću svoga zahtjevnog oca. Terry (Scott Bakula), zgodan glumac u usponu, nada se da će vratiti nekadašnju slavu. Između svakodnevnih ručkova u lokalnome restoranu i šetnja po brdima u okolici Los Angelesa, njih trojica silno se trude biti potpora jedan drugom u izazovima koje im život nameće.

2.ep. - 12. lipnja
Penelope Ann Miller pojavljuje se kao Joeova supruga Sonia.
Joe živi u hotelu otkad se rastao od supruge Sonie (Penelope Ann Miller), no počinje razmišljati da si nađe stan. Owen, jedan od najlošijih prodavača obiteljskog autosalona, završi s ponižavajućim automobilom koji njegova supruga jednostavno ne želi prihvatiti. Terry pretjera u pokušaju da pronađe čovjeka koji ga je gotovo pregazio.

3.ep - 13. lipnja
Joe se pokuša bolje povezati sa svojim sinom Albertom (Braeden Lemasters, gostujući glumac) učeći ga igrati golf. Školski golf-tim spreman je za natjecanje na turnirima, no Albert nije siguran želi li im se pridružiti. Owen je odlučan popraviti svoje prodajne rezultate, ali tako da se istodobno ne osjeća loše jer je opelješio svoje kupce. Terry se pretjerano uživi u lik kada kolega s posla zamoli njega i jednu glumicu (gostujuća glumica Cynthia Watros) da glume zainteresirane kupce jedne kuće na danima otvorenih vrata.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju