Kako prebroditi krizu srednjih godina otkrivaju "Muškarci u krizi".

4.ep - 17. lipnja

Owen i Melissa (Lisa Gay Hamilton, gostujuća glumica) pridruže se Joeovoj bivšoj supruzi Soni (Penelope Ann Miller) i njezinu novomu dečku u školskoj dobrotvornoj akciji. Kao i svake godine, Terry vodi dražbu te sretne staru ljubav, dok Joe završi družeći se sa svojim kladioničarem Manfrom (Jon Manfrellotti).

5.ep - 18. lipnja

Grad zaustavlja građevinske radove na Owenovoj kući kad se otkrije da izvođač radova, koji je sada nestao, nikada nije zatražio odgovarajuće dozvole. Da bi stvar bila još gora, isključili su im i struju, što prisili Owena i njegovu obitelj da privremeno odsjednu kod njegovih roditelja. U međuvremenu, Joe se brine da njegovu kćer progoni njezin bivši dečko.

6.ep - 19. lipnja

Joe priča priču o svome prvom spoju nakon 20 godina. Problemi uključuju masnicu na oku, potencijalno neugodan susret s jednim od svojih zaposlenika, koban Terryjev savjet, nervoznog igrača bejzbola te loše postavljenu svjetiljku.

7.ep - 20. lipnja

Joe odlazi vidjeti svog umirovljenog oca (gostujući glumac Robert Loggia) koji je oličenje mrzovoljne osobe. Owenova žena Melissa (gostujuća glumica Lisa Gay Hamilton) uzruja se kada reklama za autosalon implicira da je Owenov kolega Marcus (gostujući glumac Brian j. White) zapravo sin Owenova oca (Richard Gant). Terry silno želi saznati zašto je odbijen u programu mentorstva.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju