Kako prebroditi krizu srednjih godina otkrivaju MUŠKARCI U KRIZI u humorističnoj seriji poznatog komičara Raya Romana!

2.sez, 2.ep - 1. srpnja

Joe se pokušava držati rasporeda koji će mu pomoći da se vrati u formu, no njegovi su pokušaji bezuspješni. Owen pokušava nametnuti svoj autoritet, no posao upravitelja počinje negativno utjecati na njegov život, posebno brak. Terry postaje predmet sprdnje među svojim kolegama koji su otkrili reklamu koju je davno snimio.

2.sez, 3.ep - 2. srpnja

Joe istovremeno izlazi s dvije žene, no nije pretjerano siguran kako će ovladati tom situacijom. Terry se kladi s kolegom tko će od njih dvojice prodati više automobila u jednom danu. Owen želi da njegov otac, Owen stariji (Richard Gant), prestane sumnjati u njegov autoritet.

2.sez, 4.ep - 3. srpnja

Usred rastave, Joe otkriva nešto zanimljivo o svojoj kćeri tinejdžerici. Owen odlazi na sajam automobila, gdje dobiva važne i neočekivane vijesti od svog oca. Terry dobiva ponudu zbog reklame koju je davno snimio.

2.sez, 5.ep - 4. srpnja

Joe ni sam ne zna što bi nakon što primi vijesti o svojem bivšem kladioničaru Manfrou (Jon Manfrellotti). Terry počinje uviđati prednosti radnog vremena od 9 do 17. Owen rješava napetost između prodaje i usluge.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju