Talijanska dramska uspješnica o atraktivnoj i hrabroj ženi Caterini koja nakon što ju suprug ostavi sama odgaja tri kćeri. U njezin život svih tih godina nije ušao niti jedan muškarac.

2.sezona, 3.epizoda - subota, 29. siječnja
Caterina (Virna Lisi) još jedanput odgađa svoj medeni mjesec i uzima Agostinina sina, kojeg je dadilja otela u dogovoru s Ettoreom (Alessandro Benvenuti). Carlotta (Sarah Felberbaum) se u međuvremenu zaljubila u Pietra koji se predstavio kao slikar na početku karijere, no ona ga je vidjela kako izlazi iz luksuznog automobila s atraktivnom ženom.Attilio (Ray Lovelock) se ljuti na Caterinu i tjedan dana ne dolazi kući na večeru te spava u dnevnoj sobi. Ako se njega pita, ona uvijek stavlja svoju obitelj ispred njihova medenog mjeseca, što ih, čak i ako se sve ostalo izuzme, stoji čitavo bogatstvo. Liliana (Iva Zanicchi) odbija shvatiti da su Enrichetto i Pablo zaručeni iako joj dvojica mladića pokušavaju to objasniti.

2.sezona, 4.epizoda - nedjelja, 30. siječnja
Renata se upisuje u istu teretanu kao i Eleonora i ondje upoznaje Robija, simpatičnoga trenera kick-boxinga. Liliana (Iva Zanicchi) se izjada Caterini (Virna Lisi). Njezin je sin gay i nikada neće imati unučića kojeg će moći grliti. U međuvremenu Eleonora, opterećena dugovima, odlučuje pronaći ljubavnika koji će otplatiti sve njezine zaostatke.Caterina dovodi svoju prijateljicu natrag u Anfri, a Liliana tješi svojeg sina koji je nesretan zbog ljubavi prema Pablu. Bivša poštarica odlučuje otputovati u Barcelonu sa Lilianom. Idu po Pabla i planiraju ga dovesti u Italiju.
Za to vrijeme Michele na majčin zahtjev ukrade očevu kreditnu karticu i s njom odlazi na divlji pohod po trgovinama.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju