Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u novoj turskoj uspješnici od 20. travnja na Novoj TV!

(Annem), Turska, 2007.serija
Redatelj: Faruk Teber
Scenarist: Gamze Özer
Glazba: Kiraç

'Moja majka' je izuzetno dirljiva priča o razdvojenoj obitelji, odnosu majke i kćeri te ljubavi. Serija se snimala u Istanbulu šest mjeseci, a glumicu Vahide Gördüm za ulogu Zejnep Egilmez Udruga radijskih i televizijskih novinara je proglasila najboljom turskom glumicom 2008. godine. Zanimljiva priča o rastavljenom bračnom paru koji moraju razriješiti probleme prošlosti kako bi svojoj kćerki omogućili sreću prikovat će gledatelje za male ekrane. Odlična glumačka ekipa predvođena je glumicom koja je ovjenčana titulom najbolje 2008. godine., a dodatnu pozornost glumačke kritike plijeni i njena serijska kćerka mlada Duygu Yetis.

LIKOVI
Vahide Gördüm…..Zejnep
İlhan Şeşen…..Ali
Talat Bulut…..Musa
Duygu Yetiş…..Gondža
Tuncer Salman….. Mehmet Eğilmez
Emel Göksu….. Emine Bayri
Zeynep Gülmez….. Süreyya Eğilmez

O RADNJI
Zejnep i Musa su se upoznali na fakultetu te su se tamo strastveno zaljubili. Nakon toga uslijedio je i trogodišnji brak u kojem nisu imali djece. Na dan kada je Zejnep shvatila da je trudna, saznala je da je Musa vara. Umjesto da kaže istinu, Zejnep ogorčena na svog supruga njemu prešuti činjenicu da će postati otac te se odluči rastati od njega. Ubrzo nakon toga na svijet dolazi mala Gondža, a Zejnep kako bi je prehranila pokreće svoj posao prodajući jelo. S druge strane njen bivši suprug živi u obilju, a uskoro postaje i uspješan ministar. Šesnaest godina nakon Gondža je već mlada djevojka koja se srami svog siromašnog podrijetla. Ona želi imati lijepu kuću, računalo i vlastitu sobu kao i njezini prijatelji. Gondža proživljava mučne dane svog odrastanja te ju jednog dana ravnatelj škole zatekne kako puši cigarete. Nakon što sazna da je Gondža uhvaćena u prijestupu Zejnep se posvađa s njom. Gondža pobjegne od kuće. Zejnep sa svojim susjedom Alijem policajcem koji je beskrajno zaljubljenu u nju odlazi u policijsku stanicu, no stigla je prekasno…Gondžin biološki otac je već obaviješten o njenom bijegu i o njenom postojanju. Ministar Musa je šokiran činjenicom da ima kćerku za koju nije znao 16 godina, a Gondža je razočarana majčinim uvjeravanjem kako je njezin otac odavno umro. Zejnep se teška srca oprosti od kćerke te joj dopušta da ode živjeti s Musom u njegovom raskošnom doma. Međutim njena prisutnost će pobrkati planove Musinoj djevojci Ajše.

O LIKOVIMA
ZEJNEP EGILMEZ
Dok je bila gimnazijalka Zejnep se zaljubila u Musu Bajrija. Vjenčali su se nakon nekoliko godina ljubavi. Tri godine nisu imali djece, a Musa Bajri je prevario Zejnep koja mu zbog ljutnje nije rekla da je u drugom stanju. Zejnep ima kćer od 16 godina te ju je odgajala bez očeva znanja. Sagradila je kuću ondje gdje je Musa neće moći naći, na parceli koju je naslijedila od obitelji, te živi od prodaje ćevapa.

MUSA BAJRI
Musa je nekoć bio zastupnik, ali sada je ministar za razvoj i stambena pitanja. Musa se zapanji kada sazna kako je otac 16-ogodišnje kćerke. Musa želi da Gondža živi s njim. Zejnep mu na početku ne želi prepustiti kćer, ali poslije pristaje zato što će u tom slučaju njezina kći odrasti u boljim uvjetima. No Gondža je uznemirena, jer se njezin otac mora oženiti s Ajše Altaj.

ALI AJDIN
Ali je policajac koji je zaljubljen u Zejnep. Nakon što Musa odvede svoju kćerku, Ali se češće viđa sa Zejnep i njihov odnos napreduje. Veliku prepreku za Zejnepin i Alijev odnos je upravo markantni ministar Musa kojeg Zejnep još uvijek nije preboljela. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju