Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u novoj turskoj uspješnici od 20. travnja na Novoj TV!

14.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
Ajšina trudnoća ostavlja u šoku Musu, a potom i Zejnep, koja tu vijest saznaje od Mehmeta. Musa je potpuno šokiran telefonskim razgovorom s Ajše. Ajše je trudna. Ne znajući što mu je činiti, Musa isti tren odlazi k Ajše. Potpuno je zbunjen. Tek što se uz Gondžu počeo navikavati na ulogu oca, sada saznaje da će po drugi put postati otac. Ajše nikada prije nije razmišljala o djeci te je potpuno shrvana novonastalom situacijom. Mehmetu i Sureji napokon se osmjehnula sreća. Mehmet je dobio posao kao Musin osobni vozač. Sada su Sureja i Mehmet nadohvat ostvarenju svojih snova.

15.epizoda - utorak 10. svibnja
Mehmet primjećuje da je Ajše trudna te prenosi vijest Zejnep smatrajući da je to nešto što bi ona morala znati. Saznavši za Ajšinu trudnoću i rastavu s Musom, Zejnep ostaje potpuno šokirana.Trudna Ajše nije sigurna želi li roditi dijete. Dosad joj uloga majke nije bila ni na kraj pameti, ali njezini se osjećaji i mišljenje mijenjaju nakon što je otkrila da je trudna.

16.epizoda - srijeda 11. svibnja
Nakon što Musa saznaje za njezinu trudnoću, odluči se njome oženiti. Ali Ajše nije tip žene koji će se vjenčati samo zato što nosi nečije dijete. Postoji samo jedan uvjet pod kojim će se udati za Musu: udat će se za njega samo ako i on nju uistinu voli onoliko koliko ona voli njega. Zejnep je i dalje teško prihvatiti da Musa i Ajše čekaju dijete. Osjećaje koje drži u sebi odluči podijeliti s Alijem te svakom riječju daje do znanja da nije preboljela Musu. Mehmet određuje datum vjenčanja te na svadbu poziva i Musu koji dolazi s čitavom obitelji.

17.epizoda - četvrtak 12. svibnja
Musa i Zejnep zbog Mehmetova i Surejina vjenčanja prisiljeni su naći se na istome mjestu te večer prolazi u napetoj atmosferi. Čitavo su vrijeme oči sviju uprte u njih te s velikim zanimanjem čekaju što će se s njima dvoma dogoditi. Musa i Zejnep u neočekivanom se trenutku nađu na plesnom podiju zajedno plešući. Uzbuđeni što se nakon toliko godina nalaze toliko blizu jedno drugomu, ne znaju što im je činiti.

18.epizoda - petak 13. svibnja
Ali nije nimalo zadovoljan što je i Musa na vjenčanju i više ne može potiskivati ljubav koju osjeća prema Zejnep te to na vrlo jasan način daje do znanja. Ni Musi se ne sviđa Ali, no njegovo je ponašanje mnogo stabilnije. Ibrahim, krenuvši na pogrešan životni put, uopće nije uzeo u obzir da će tako izgubiti Zehru. Misli da će ga Zehra uvijek čekati bez obzira na to što učini. Kada mu poslovi ne krenu onako kako je on to zamislio, još će se više razljutiti na Zehru, ali i pretjerivati s ljubavlju koju prema njoj osjeća. Na kraju svadbenog slavlja neočekivani će događaj ponovno poljuljati ravnotežu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju