Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

10.ep - 8. listopada
Zejnep razmišlja kako je za Gondžu bolje da živi s ocem te pokušava kćer udaljiti od sebe. Gondža pak odlazi k ocu misleći da je majka ne želi. Kako bi poslala kćer ocu, Zejnep se pokušava udaljiti od kćeri. Gondža ne shvaća majčino čudno ponašanje. Misli da je majka više ne želi te odluči otići od kuće i preseliti se k ocu. Musa, čuvši tu vijest, ostaje potpuno šokiran ne očekujući takvo što od Zejnep. Gondža je jako ljuta na mamu. Zejnep je jako tužna zbog toga što je prisiljena udaljiti se od kćeri. Dok je Musa i čitava njegova obitelj sretna zbog Gondžina dolaska, Ajše je iznimno uznemirena zbog Zejnepine iznenadne promjene mišljenja.

11.ep - 9. listopada
Gondža je sretna zbog očeve pažnje i lagodnog života, ali nikako ne može prihvatiti činjenicu da ju je majka poslala ocu. Čini se da je u Gondžinu životu sve u redu. Za Zejnep je život bez Gondže gori od smrti, ali tješi je spoznaja da će joj kći živjeti lagodnim životom. Ali za njih iznova počinju teški dani. Gondžin i Zejnepin život puni naslovne stranice novina i sada svi znaju tko je ministrova kći te tko je njezina majka. Ajše prelazi svaku mjeru te se odlučuje suočiti sa Zejnep uputivši joj takvo neumjesno pitanje da se Zejnep više ne može suzdržati.

12.ep - 10. listopada
Zejnep očekuje iznenađenje koje joj priređuju kći Gondža i Musa. Zejnep je potpuno izluđena zbog Ajšeina ispitivanja je li Gondža uistinu Musina kći ili joj je otac netko drugi. Ne može vjerovati u ono što je čula te odluči zaprijetiti Ajše. Ajše ostaje šokirana vidjevši pred sobom tako snažnu ženu.

13.ep - 11. listopada
Zehra napušta Ibrahima i seli se zajedno s Derjom k Emini. Emine i Musa nikako ne mogu shvatiti takav Ibrahimov nezainteresirani stav. Nakon što priča o Zejnep i Gondži dospije u novine, na vidjelo izlazi prava istina koju je Gondža krila od svojih prijatelja što je dovodi u tešku situaciju. Zejnep i svi ostali iznimno su sretni što Gondža dolazi u posjet majci. Ajše je priznala Musi da je otišla k Zejnep rekavši mu što joj je rekla. Musa je zbog toga uznemiren i ne može vjerovati da je Ajše to učinila. Musa shvaća da duguju ispriku Zejnep te joj odlučuje prirediti iznenađenje.

14.ep - 12. listopada
Koliko se god trudila ne pokazati koliko je na nju utjecalo Musino pismo iznenađenja, Zejnep je duboko dirnuta. Musa i Ajše na samom su pragu rastave. Ajše je jako napeta, a Musa se potpuno okreće svojoj kćeri. Mehmet, koji nikako da nađe dobar posao, napokon pronalazi rješenje kod Muse Bajrija. Neočekivano, on se iznimno počinje zanimati za Mehmeta te ga poziva u svoju kuću u društvu Sureje. Između Ibrahima i Zejnep traje hladni rat. Ibrahim koristi svaku priliku da učini nažao Zejnep, dok ona to hladnokrvno podnosi, trudeći se ostati pristojna. Musi kći postaje centar svijeta.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju