Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

Ajše je ostavila Masal i otišla.I dok je Ajšein odlazak sve zavio u tugu, Musu i Zejnep čeka nova sreća. Nakon rođenja kćeri, jedino što je željela bilo je vidjeti kako ona odrasta, ali više se nije mogla oduprijeti. Iako su to svi očekivali, Ajše je napustila svijet u trenutku kad nitko na to nije bio spreman. Njezin je odlazak sve duboko potresao. Gondžina samoća u koju se uvalila i dalje ne prestaje. Ostavlja Bašara i odlazi od kuće. Obitelj je jako zabrinuta zbog toga što Gondža već dugo boravi u majčinoj kući. Nakon Gondžina odlaska, Bašar pokušava naći utjehu kod starog prijatelja Sarpa.

Gondža i dalje pati zbog gubitka djeteta, svojim nervoznim stavom povređuje i rastužuje druge. Gondža i dalje pati zbog gubitka djeteta te svakim danom zauzima sve nervozniji stav prema okolini. Pogotovo napada Bašara što pojačava njegovu gorčinu. Osim toga, on tuguje zbog Gondžina udaljavanja. Čini se da je dotaknuo dno, čini mu se da što više želi pobjeći od svega, to više zapada u bezizlaznu situaciju. Mehmet i Ali pokušavaju prebroditi samoću dajući potporu jedan drugomu. Ali što god da učine, ne mogu zaustaviti patnju koju osjećaju u srcima.

Musa grabi svaku priliku da se približi Zejnep te se njihov odnos polako popravlja. Zejnep u neočekivanom trenutku dobiva trudove, što u Musi izaziva pravu paniku. Musa grabi svaku priliku da se približi Zejnep te se njihov odnos polako popravlja, Zejnep popušta.

Derjino i Bariševo prijateljstvo polagano napreduje. Zehra uhvati priliku i upozna Bariša, te joj lakne zbog Ismaila. Ibrahim se želi osvetiti svima koji su nanijeli patnje njemu i njegovoj obitelji i u tome je odlučan. Tko zna hoće li rezultati te odluke teže pasti njemu ili njegovoj obitelji?

U ovom teškom periodu za Zejnep, Musa joj je najveća potpora. Ibrahim se osvetio. Osvetio se sebi samom i svom životu, kao što se i njegov život osvetio njemu. Iako je Ibrahimovo samoubojstvo pogodilo mnoge, najteže je bilo njegovoj obitelji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju