Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

30.ep - 5. studenog
Gondža više ne može podnijeti da su joj roditelji razdvojeni. Razmišlja jedino o tome kako će ih ponovno spojiti te odluči zgrabiti priliku koja joj se pružila kako bi to i ostvarila.

31.ep - 6. studenog
Gondža koristi majčin rođendan kao priliku za susret Muse i Zejnep. Ova situacija prije svega jako razveseli Gondžu, a potom i ostale. Musa i Zejnep će se svakim susretom sve više zbližavati, a da toga i neće biti svjesni. Ibrahim pokušava poduzeti nešto s nadom da bi ponovno mogao osvojiti Zehrino srce usprkos tomu što su se rastali. Ali za to je prekasno. Što god da Ibrahim učinio, više ne može nagovoriti Zehru da ponovno budu zajedno.

32.ep - 7. studenog
Grad odlučuje da će se sajam na kojemu se nalazi i Zejnepina kuća preseliti s tog područja te će se na njegovu mjestu izgraditi veliki trgovački centar. I Ibrahim je dio tog projekta. Ali Zejnep to nema namjeru dopustiti. Ibrahim je pak ustrajan u odluci da izbaci odande Zejnep. I dalje raste napetost između Muse i Ajše. Koliko god da to pokušavala kontrolirati, Ajše je sve više zabrinuta i napeta zbog Gondže i Zejnep te se to negativno odražava na odnos s Musom. Ali više ne može utjecati na ljubav koju osjeća prema Zejnep te odlučuje riskirati i zaprositi je. Saznavši za njegovu prosidbu, Musa traži od Zejnep da mu kaže koja je njezina odluka.

33.ep - 8. studenog
Musa pita Zejnep koji je njezin odgovor na Alijevu prosidbu, ali ne dobiva odgovor. Takva ga situacija s jedne strane jako razljuti, a s druge zabrine. Zejnep primjećuje Musino raspoloženje te se potajno tomu raduje. Zehra samo razmišlja o svome novom životu sa kćeri te ulaže veliki trud kako bi stala na vlastite noge. Sureji i Mehmetu napokon se ostvaruje san o kojem su dugo maštali. Sureja je trudna. Čitava je obitelj, a ponajprije Mehmet, neizmjerno sretna. Na Gondžu svakim danom sve više utječe činjenica da su joj roditelji razdvojeni. Gondža je popustila u školi, a prijateljstvo s Ejmenom svakim danom sve više pati.

34.ep - 9. studenog
Musu i Zejnep potpuno je zbunila Alijeva prosidba. Musa želi znati koja je Zejnepina odluka, želi li postati Alijeva žena. Gondži u neočekivanom trenutku pozli te odmah završi u bolnici. Taj nemili događaj uznemiri čitavu obitelj. Ajše više ne može podnijeti Musinu nezainteresiranost.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju