Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

Prije mnogo godina Ibrahim je upoznao Musu s Huljom s namjerom da Musa prevari Zejnep. Musa saznaje tu tajnu od Hulje nakon mnogo godina te napada Ibrahima. Ibrahim se razljuti te odluči počiniti samoubojstvo. Ajše i Arzu našle su se licem u lice i odlučile otvoreno porazgovarati. Nakon Ibrahimova pokušaja samoubojstva čitava je obitelj u šoku i ne može shvatiti kako je do toga došlo. Trenutačno su svi preokupirani samo jednim pitanjem: zašto je Ibrahim to učinio?

Nakon što Hulja objasni Musi da su oboje bili samo dio Ibrahimove igre, Musa to objašnjava Zejnep. Takvo objašnjenje situacije počinje davati tračak nade njihovu odnosu. Ugur i Ajše su se prilično zbližili. Ugur se uopće ne žali na takvu situaciju jer je to upravo ono što želi. Ali Ajše se iz dana u dan osjeća sve gore. Prijateljstvo između Derje i Ismaila svakim danom sve više napreduje. Ali postoji jedan problem. Ismail katkad nema mjeru i svojim potezima što u Derji stvara napetost. Zejnep odjednom odlučuje donijeti iznenađujuću odluku. Tko zna što li će sve ta odluka promijeniti?

Musa se na sve moguće načine pokušava približiti Zejnep. Zejnep pak sa zanimanjem promatra svaki Musin pokret. Musa se na sve moguće načine pokušava približiti Zejnep, a ona ne zna što joj je činiti. Sa zanimanjem promatra svaki Musin pokret. Neuspjeli pokušaj samoubojstva Ibrahim će iskoristiti za ponovno vraćanje svoje obitelji. Pomiri se sa Zehrom te oni odluče ponovno postati obitelj. Zasad se sve čini kao da je u najboljem redu. Ali zaboravljeno je jedno: Zehra ne zna pravu istinu. Ali se teško nosi s teretom prekida sa Zejnep. Čak ni Zejnep ne primjećuje ono što Ali u sebi proživljava. Dok život nekima donosi lijepe stvari, drugima donosi patnju. Pitamo se komu će ovaj put donijeti patnje?

Ajše shvaća da je i dalje zaljubljena u Musu. Sureja pogiba u kobnoj nesreći što jako pogodi čitavu obitelj. Ali i dalje ne može prihvatiti da ga je Zejnep napustila. Ismail je iz dana u dan sve agresivniji što jako plaši Derju. Ne zna što joj je činiti i jako je zbunjena. Ajše se svakim danom sve više udaljava od Ugura. Kobna večer koju su Ajše i Ugur proveli zajedno za Ajšu predstavlja presudni trenutak. Ajše je i dalje zaljubljena u Musu. Službeno je njihov brak gotov, ali je li među njima uistinu sve gotovo?

Neočekivani razvoj događaja između Ajše i Muse zasad će ostati njihova tajna. Ali Mehmet nešto primjećuje. Neočekivani razvoj događaja između Ajše i Muse zasad će ostati njihova tajna. Ali Mehmet kao da nešto primjećuje. Mehmet i dalje živi u velikoj boli zbog gubitka Sureje i sve mu je teže živjeti bez nje. Odnos između Ibrahima i Zuhre poprilično je zatoplio te su na putu da ponovno postanu obitelj. Napetost između Derje i Ismaila svakim danom sve više raste i sada su to već i drugi počeli primjećivati. Kao i Mehmet, i Emine osjeća da nešto ne ide kako treba. Tko li će samo uspjeti raspetljati taj čvor?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju