Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

25.ep - 29. listopada
Napokon je došao dan Musina i Ajšeina vjenčanja. Sve su pripreme oko vjenčanja završile, pazilo se na svaki detalj. Vjenčanje Muse Bajrija i Ajše Altaj mora biti savršeno. Koliko god da se Zejnep ne sviđa veza između Muse i Ajše, uspjela je to dostojanstveno prihvatiti. Ali na sam dan vjenčanja svi osjećaji koje je potiskivala u srcu kao da žele izaći. Osjeća se jako loše. Musa je jako tužan zato što je Gondža povrijeđena i ljuta na njega.

26.ep - 30. listopada
Gondža se pak osjeća užasno. Te je večeri Gondža toliko ljuta na život da je njezina ljutnja te večeri tjera na stvari koje dosad u životu nije činila. Svadba je počela. To je za Gondžu, Zejnep i Musu najteža noć u životu. Ali Ajšeina je situacija drukčija. Ona je možda čak i jedina osoba koja je te večeri sretna. Na svadbi koju je s čekala tolikim nestrpljenjem, Ajšeina sreća neće biti dugog vijeka.

27.ep - 31. listopada
Na svadbenom će se slavlju dogoditi upravo ono što nitko nije želio. Ajše će pobaciti. Ovaj će nesretni događaj spriječiti Ajšeino i Musino vjenčanje. Ajše i Musa shrvani su tugom zbog gubitka djeteta. Iako nije došlo do vjenčanja, Gondža je i dalje ljuta. Ne voli Ajše i ustrajna je u odluci da neće ući u kuću i živjeti s njima dok god njezin otac bude s Ajše. Ajše je psihički rastrojena. Osim toga što je izgubila dijete, muči je i Gondžino ponašanje.

28.ep - 1. studenog
Veza s Musom više nije kao prije. Ibrahim želi da mu Zehra oprosti, ali za to je već prekasno. Zehra je odlučna, želi se rastati te za njih više nema povratka. Nemili događaji nikako da prestanu. Nakon svega što je Ajše proživjela događaji koji su zadesili Musu duboko pogađaju čitavu obitelj.

29.ep - 2. studenog
Musa i Mehmet na putu u Ankaru doživljavaju tešku prometnu nesreću. Ajše, Zejnep i ostali članovi obitelji kreću u Ankaru čim čuju vijest. Mehmetovo je stanje stabilno, ali Musino je ozbiljno te on mora na operaciju. Svi koji su došli u bolnicu u velikom su šoku. Na isti dan toga nemilog događaja rastaju se i Ibrahim i Zehra. Pomisao da su joj odsad roditelji rastavljeni jako rastužuje Derju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju