Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

Zejnep više ne može podnijeti da baka živi sama te je dovodi svojoj kući. Musa se nakon rastave od Ajše sve više počeo približavati Zejnep. Aliju ta situacija prilično smeta te je njegova nelagoda uzrok Zejnepinim brigama. Ibrahim se još više trudi kako bi se približio Zehri.

Ugur ne propušta nijedan Ajšein slobodni trenutak, hvata svaku priliku kako bi joj se približio. Počinju simpatije između Omera i Pinar. Pinarina veza s Barišom nikako da sjedne na svoje mjesto te odluči prekinuti s njime. Zejnep zahvaljujući Gondži shvaća jedan vrlo bitan detalj iz prošlosti. To je za Zejnep veliki šok.

Ajše, da bi se osvetila Arzu, povlači takav potez da svi, a prije svega Arzu, ostaju u šoku. Zejnep je uznemirena zbog stalnih anonimnih poziva. Ne shvaća tu situaciju koja joj počinje smetati i koja je potpuno zbunjuje. Zehra ne odgovara na Ibrahimovu zainteresiranost, ali u jednom trenutku kao da mu se počinje približavati.

Ugur je uhvatio Ajše potpuno bespomoćnu i koristi svaki trenutak kako bi joj se približio. Osoba koja zove Zejnep sa skrivenog broja netko je komu se uopće ne bismo nadali i ta će osoba polako promijeniti živote svih.

Zejnep počinje gubiti živce zbog tajanstvenih poziva. I dalje ne zna o kome je riječ, ali shvatila je da je riječ o ženskoj osobi. Nakon mnogo godina Hulja dolazi pred Musu. Ali razlog tomu nije Musa, nego njezin sin. Hulji nije preostalo još mnogo vremena te od Muse traži pomoć za svoga sina jer je on jedina osoba kojoj ga može povjeriti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju