Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u novoj turskoj uspješnici od 20. travnja na Novoj TV!

4.epizoda - ponedjeljak 25. travnja
Nakon što je pobjegla da bi slomila majčinu ustrajnost i time osigurala prodaju zemlje, Gondža utočište pronalazi kod Mehmeta. On više ne može podnijeti da Zejnep i dalje tuguje te nakon što sazna da je istina o Musi Bajriju izašla na vidjelo, odvodi Gondžu kući. Ali svima je promakla jedna velika stvar − Musa Bajri saznao je istinu.

5.epizoda - utorak 26. travnja
Gondža proživljava šok nakon što čuje razgovor Zejnep i Muse. I dok su Zejnep i Musa i dalje pod dojmom ponovnog susreta licem u lice nakon toliko godina, Gondža proživljava pravi preokret saznavši nakon 16 godina da ima oca. Odjednom se nađe u takvoj bezizlaznoj situaciji da ne zna što joj je dalje činiti. Ne može podnijeti da su joj majka i ujak godinama lagali da joj je otac umro te majci okreće leđa.

6.epizoda - srijeda 27. travnja
Zejnep je jako ljuta na Musu, uvjerena da je on sve upropastio i tuguje jer kći ne želi s njom razgovarati. Musa odmah objeručke prihvaća Gondžu te se ponaša kao da već godinama zna da mu je ona kći. Ajše počinje strahovati da će izgubiti Musu i shvaća da više ne može samo tako hladnokrvno promatrati s distance razvoj situacije. Musa odjednom ulazi u Gondžin život te i nju želi učiniti dijelom svoga života. Nakon što je nakon mnogo godina našao kćer, više je nikada ne želi ostaviti.

7.epizoda - četvrtak 28. travnja
Musa je iznimno sretan jer mu se ostvario san o kojemu je godinama sanjao te odsad želi svoju kćer uza se. Jedini mu je cilj biti s Gondžom i biti joj ono što joj dosad nije bio − otac. Ali Zejnep nikako ne može shvatiti takvo Musino razmišljanje te ne može kontrolirati ljutnju koju prema njemu osjeća. Iako je Musa ustrajan u svojoj odluci, Zejnep mu ne želi dati svoju kćer. Musa, ne gubeći ni trenutka, poduzima sve kako bi se približio kćeri i polako pridobio njezinu ljubav.

8.epizoda - petak 29. travnja
Zejnep je strašno zabrinuta zbog Musinih postupaka i boji se da će Gondža otići k ocu. Mehmet to ne može shvatiti te se ljuti na sestru zbog takvog stava. Gondža se počela zbližavati s Ejmenom. Koliko god se trudila držati podalje od Muse, polako počinje prihvaćati činjenicu da joj je on otac. Olakotnosti koje joj donosi činjenica da joj je otac ministar olakšavaju joj zbližavanje s Ejmenom. Odnos između Ibrahima i Zahre počinje se zahlađivati. Ibrahim se prema njoj bez razloga počinje grubo ponašati, nitko u obitelji ne može shvatiti zašto se tako promijenio. Ali više ne može sakriti ljubav koju gaji prema Zejnep. Omer primjećuje promjene na ocu. Ajše je potajno sve više uznemirena zbog Zejnep te čak postaje na nju ljubomorna, ali to nikako ne želi dati do znanja Musi i pokušava se naviknuti na promjene, ne znajući da je progoni misteriozna osoba.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju