Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

1.ep - 25. rujna
Iako je od toga prošlo već 16 godina, gospođa Emine i dalje ne može prihvatiti rastavu svoga sina, ministra Muse Bajrija, i Zejnep. Emine nema nikakvih vijesti o Zejnep i brine se što se s njom dogodilo. U Musinu se pak životu mnogo toga promijenilo nakon rastave. Postao je ministar i samo što se nije oženio. Zejnep uzdržava kćer prodajom brze hrane na tržnici. Gondža ne zna ništa o Musi, već ga zna samo kao ministra.

2.ep - 26. rujna
Zejnep pokušava sve da bi usrećila svoju kćer, no to joj ne uspijeva. Gondža je toliko buntovna zbog svoga života da joj ništa od toga što majka za nju učini nije dovoljno. Zaljubljena je u zgodnog i bogatog dječaka iz razreda, Ejmena, a i on gaji iste osjećaje prema njoj. No Gondžu je sram zbog njezine materijalne situacije te zbog toga govori svim svojim prijateljima, uključujući i Ejmena, da je bogata. Gondža je svakim danom sve više pod pritiskom laži koju je izrekla te više ne želi živjeti u malenoj kući koju je sagradila njezina majka. Nikako ne uspijeva biti sretna životom koji živi te odluči pobjeći od kuće i potražiti sreću negdje drugdje. Upravo će taj bijeg biti presudan trenutak koji će preokrenuti živote svih.

3.ep - 27. rujna
I dok je Zejnep shrvana tugom zbog Gondžina bijega od kuće, Musa saznaje da ima kćer. Obračunavajući se s prošlošću, muči ga savjest. Zejnep ne zna što joj je činiti nakon što joj je kći pobjegla. Odjednom na svjetlo dana izlazi tajna koju je godinama skrivala. Radi sve što je u njezinoj moći da Musa ne sazna za Gondžu. Ali Musa u potpuno neočekivanom trenutku prima telefonski poziv te saznaje da ima kćer po imenu Gondža.

4.ep - 28. rujna
Nakon što je pobjegla da bi slomila majčinu ustrajnost i time osigurala prodaju zemlje, Gondža utočište pronalazi kod Mehmeta. On više ne može podnijeti da Zejnep i dalje tuguje te nakon što sazna da je istina o Musi Bajriju izašla na vidjelo, odvodi Gondžu kući. Ali svima je promakla jedna velika stvar − Musa Bajri saznao je istinu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju