Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

20.ep - 22. listopada
Musa primjećuje prijateljstvo između Gondže i Ejmena te mu ta situacija smeta. Jako se brine zbog Gondže te rješenje vidi u razgovoru sa Zejnep. Derja ne može podnijeti majčinu tugu pa se udaljava od oca. Ibrahim ne može podnijeti tu situaciju. Što se njegova kći više udaljava od njega, to on više bijesni na Zehru. Musa i Mehmet izlaze skupa na ručak. Žele sjesti i malo porazgovarati o prošlosti, ali i malo se opustiti. Kada počnu razgovarati o prošlosti, tema postaje Zejnep. Musa se povjerava Mehmetu o Zejnep, govori mu stvari koje dosada ni s kim nije podijelio.

21.ep - 23. listopada
Musa u razgovoru s Mehmetom kaže kako zapravo nikada nije prevario Zejnep te da ljubav koju prema njoj osjeća ne jenjava već 16 godina. Ali ne može više obuzdati ni držati u sebi osjećaje koje gaji prema Zejnep. Zejnep je svjesna da Alijevo zanimanje za nju već dugo traje.

22.ep - 24. listopada
Iako mu je još prije na prikladan način objasnila da ga doživljava samo kao prijatelja, Ali ponovno sve riskira i odlazi pred Zejnep. Musa pak usprkos svim problemima s Ajše odlučuje da će se dijete roditi i da će s Ajše osnovati obitelj. Dolazi do neočekivanog razvoja događaja. Otkriveni su problemi u razvoju djeteta. Ta informacija potpuno ražalosti Musu i Ajše. Zejnep ponovno razbjesne vijesti u novinama o njoj i Gondži. Ne mogavši obuzdati bijes zove Musu te mu ozbiljno prijeti. Musini su osjećaji i misli u potpunom kaosu pa ni sam ne zna što mu je činiti.

23.ep - 25. listopada
S jedne strane Zejnep i Gondža, a s druge Ajše i još nerođeno dijete. Ali usprkos svemu, Musa je u jedno siguran. Dijete će se sigurno roditi i zato postoji samo jedno rješenje: vjenčati se s Ajše.

24.ep - 26. listopada
Musa saznaje da će Ajše donijeti na svijet dječaka te je iznimno sretan što će nakon kćeri dobiti i sina. Više nema vremena za čekanje. Odmah počinju pripremati svadbu. Gondža je počela jasno davati do znanja da ne želi da se njezin otac oženi. Zauzima ozbiljan stav protiv Muse te odjednom postaje ćudljiva i tvrdoglava kao i prije, više ne sluša nikoga, čak ni Zejnep. Počeo se bližiti dan suđenja Zehre i Ibrahima. Ibrahimu je jako žao, ali ne želi to prihvatiti. Iako je jako tužna, Zehra je ustrajna u svojoj odluci koju ne želi mijenjati. Što se više približava dan Musina i Ajšeina vjenčanja, to više na svjetlo dana izlazi činjenica da Musa i dalje voli Zejnep te da žali zbog počinjene pogreške. Dolazi i dan Musina vjenčanja. Kako god to završilo, želi da Gondža to čuje iz njegovih usta i usprkos reakciji koju od nje očekuje, odluči je nazvati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju