Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u novoj turskoj uspješnici od 20. travnja na Novoj TV!

1.epizoda - srijeda 20. travnja
Iako je od toga prošlo već 16 godina, gospođa Emine i dalje ne može prihvatiti rastavu svoga sina, ministra Muse Bajrija, i Zejnep. Emine nema nikakvih vijesti o Zejnep i brine se što se s njom dogodilo. U Musinu se pak životu mnogo toga promijenilo nakon rastave. Postao je ministar i samo što se nije oženio. Zejnep uzdržava kćer prodajom brze hrane na tržnici. Gondža ne zna ništa o Musi, već ga zna samo kao ministra. Zejnep pokušava sve da bi usrećila svoju kćer, no to joj ne uspijeva. Gondža je toliko buntovna zbog svoga života da joj ništa od toga što majka za nju učini nije dovoljno.

2.epizoda - četvrtak 21. travnja
Gondža je zaljubljena u zgodnog i bogatog dječaka iz razreda, Ejmena, a i on gaji iste osjećaje prema njoj. No Gondžu je sram zbog njezine materijalne situacije te zbog toga govori svim svojim prijateljima, uključujući i Ejmena, da je bogata. Gondža je svakim danom sve više pod pritiskom laži koju je izrekla te više ne želi živjeti u malenoj kući koju je sagradila njezina majka. Nikako ne uspijeva biti sretna životom koji živi te odluči pobjeći od kuće i potražiti sreću negdje drugdje. Upravo će taj bijeg biti presudan trenutak koji će preokrenuti živote svih.

3.epizoda - petak 22. travnja
I dok je Zejnep shrvana tugom zbog Gondžina bijega od kuće, Musa saznaje da ima kćer. Obračunavajući se s prošlošću, muči ga savjest. Zejnep ne zna što joj je činiti nakon što joj je kći pobjegla. Odjednom na svjetlo dana izlazi tajna koju je godinama skrivala. Radi sve što je u njezinoj moći da Musa ne sazna za Gondžu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju