Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u novoj turskoj uspješnici od 20. travnja na Novoj TV!

9.epizoda - ponedjeljak 2. svibnja
Musa i Zejnep sastaju se zbog kćeri. Zejnep je zbunjena nakon razgovora s Musom. Ajše je hospitalizirana nakon nemilog događaja koji ju je zadesio. Zejnep ne želi ostaviti Musu samog u ovoj situaciji te usprkos svemu odluči biti uz njega i učiniti sve što je u njezinoj moći da pomogne Ajše. Njoj neće biti nimalo drago kad sazna da život duguje Zejnep.

10.epizoda - utorak 3. svibnja
Ali iskazuje Zejnep osjećaje koje ne može kriti te shvaća da ga Zejnep doživljava jedino kao prijatelja. Prisiljen je prihvatiti takvu situaciju i zbog toga ne zna što mu je činiti. Sada već svi počinju otkrivati da je Gondža kći Muse Bajrija i polako izlazi na svjetlo dana istina koju je Zejnep skrivala 16 godina, kao i tajne koje Gondža krije od majke. Za Zejnep neće biti nimalo lako suočiti se s tom bolnom istinom, ali ni Gondžina situacija nije drukčija. Sada će svi njezini školski prijatelji, kao i Ejmen, otkriti kakvim je zapravo životom Gondža živjela.

11.epizoda -srijeda 4. svibnja
Zejnep razmišlja kako je za Gondžu bolje da živi s ocem te pokušava kćer udaljiti od sebe. Gondža pak odlazi k ocu misleći da je majka ne želi. Kako bi poslala kćer ocu, Zejnep se pokušava udaljiti od kćeri. Gondža ne shvaća majčino čudno ponašanje. Misli da je majka više ne želi te odluči otići od kuće i preseliti se k ocu. Musa, čuvši tu vijest, ostaje potpuno šokiran ne očekujući takvo što od Zejnep. Gondža je jako ljuta na mamu.

12.epizoda - četvrtak 5. svibnja
Zejnep je jako tužna zbog toga što je prisiljena udaljiti se od kćeri. Dok je Musa i čitava njegova obitelj sretna zbog Gondžina dolaska, Ajše je iznimno uznemirena zbog Zejnepine iznenadne promjene mišljenja. Gondža je sretna zbog očeve pažnje i lagodnog života, ali nikako ne može prihvatiti činjenicu da ju je majka poslala ocu. Čini se da je u Gondžinu životu sve u redu. Za Zejnep je život bez Gondže gori od smrti, ali tješi je spoznaja da će joj kći živjeti lagodnim životom. Ali za njih iznova počinju teški dani. Gondžin i Zejnepin život puni naslovne stranice novina i sada svi znaju tko je ministrova kći te tko je njezina majka. Ajše prelazi svaku mjeru te se odlučuje suočiti sa Zejnep uputivši joj takvo neumjesno pitanje da se Zejnep više ne može suzdržati… Zejnep nikako ne može iz glave izbiti razgovor s Musom. Toliko je zbunjena da ne zna što joj je činiti. Razmišlja što je bolje za Gondžu: lagodan život u izobilju s ocem ili život s majkom u siromaštvu i teškoćama koje takav život nosi sa sobom?

13.epizoda - petak 6. svibnja
Zejnep očekuje iznenađenje koje joj priređuju kći Gondža i Musa. Zejnep je potpuno izluđena zbog Ajšeina ispitivanja je li Gondža uistinu Musina kći ili joj je otac netko drugi. Ne može vjerovati u ono što je čula te odluči zaprijetiti Ajše. Ajše ostaje šokirana vidjevši pred sobom tako snažnu ženu. Zehra napušta Ibrahima i seli se zajedno s Derjom k Emini. Emine i Musa nikako ne mogu shvatiti takav Ibrahimov nezainteresirani stav. Nakon što priča o Zejnep i Gondži dospije u novine, na vidjelo izlazi prava istina koju je Gondža krila od svojih prijatelja što je dovodi u tešku situaciju.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju