Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

Ajše i Musa odlučili su se rastati. Ajše to objavljuje u svome televizijskom programu, zbog čega svi ostanu u šoku. Ajšeini su postupci jako zasmetali ostalima, a pogotovo Musi. Hoće li se Musa nakon ovoga moći ponovno pomiriti sa kćeri, hoće li moći ponovno pogledati Zejnep u lice? Nakon toliko uzastopnih ružnih stvari Musa će se suočiti s neočekivanom istinom. Ta će situacija potpuno promijeniti živote drugih.

Odjednom pred Musu dolazi žena s kojom je prevario Zejnep. Musa je u nevjerojatnom šoku. Ali Hulja je ustvari došla iz potpuno drugih razloga od očekivanih. Nakon što je dala izjavu na televiziji o rastavi, Musa Ajše više ne odgovara ni na telefonske pozive. Njihova je rastava neizbježna. Ibrahim i dalje ne odustaje od Zehre. Grabi svaku priliku da joj se približi, što Zehri svakim danom sve više smeta, ali s druge joj strane takvo Ibrahimovo ponašanje i imponira. Ugura kao da je Ajšeina izjava na televiziji o prekidu još više ohrabrila da joj se približi. Hoće li praznina u kojoj se Ajše iznenadno našla nakon prekida s Musom ići u korist Uguru? Ali je usprkos svemu iznimno sretan zbog zaruka sa Zejnep te čini sve što je u njegovoj moći da je učini sretnom. Ali Zejnep se osjeća tako zbunjeno da više i ne zna što da misli.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju