Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

Musa je rastrojen. Koliko god tvrdio da se taj događaj zbio prije nego što je Zejnep ušla u njegov život, ona ne prihvaća nijednu njegovu izjavu. Ajše zbog ovoga nije nimalo drago. I njoj je žao što je Musin život uništen i želi nekako dovesti stvari u red. Stvari su uistinu zamršene. Zbog ovih će nemilih događaja doći i do ozbiljnih problema između Gondže i Bašara.

Gondža i Bašar svakog su dana sve više zaljubljeni jedno u drugo, njihova je ljubav vječna. Dvoje mladih pijanih od ljubavi i ne slute kakvo će im iznenađenje prirediti njihova veza koja je u zamahu. Rezultat će sve ostaviti u šoku. Ajše se jednim dijelom osjeća tužno dok Musa jednim dijelom pati. Situacija je svakim danom sve teža. Derja i Gondža donose radikalne odluke vezane uz njihove živote. Za obje to predstavlja prekretnicu u životu.

Usprkos tomu što je tek napunila 17 godina i već ostala trudna, Gondža je odlučna u tome da zadrži dijete, ne sluša ni tatu Musu ni mamu Zejnep te oni ne znaju što im je činiti. Derja više ne može podnijeti da stoji između svoje obitelji i Ismaila te bez razmišljanja iznenada odlučuje otići od kuće i preseliti se k Ismailu. Svi su šokirani takvom odlukom. Gondžina je trudnoća s tek napunjenih 17 godina nešto najozbiljnije i najteže što joj se dosada dogodilo. Tvrdoglava i odlučna kao i uvijek, Gondža je i ovaj put donijela jasnu odluku. Rodit će dijete bez obzira na sve.

Zejnep i Musa su pod stresom i zabrinuti zbog Gondžine trudnoće. Svi su jako tužni zbog onoga što su Gondža i Derja priuštile svojim obiteljima. Njihove obitelji nikako ne mogu shvatiti kako je došlo do Gondžine trudnoće i Derjina bijega od kuće te su svakim danom sve više pod stresom ne znajući što im je činiti. Nakon svega što se dogodilo između Zejnep i Muse, ona s njim razgovara samo zbog Gondže. Ali oboma će biti teško nastaviti tim putem. Više ne postoji mogućnost da Zejnep oprosti Musi. U tom će se trenutku dogoditi nešto što će promijeniti raspoloženje u čitavoj obitelji.

Musa ne može više podnijeti brige koje su ga snašle te doživi moždani udar. Njega i njegovu obitelj čekaju teški dani.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju