Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

15.ep - 15. listopada
Musi kći postaje centar svijeta. Iz dana se u dan sve više trudi kako bi ga kći prihvatila te se zbog toga pokušava zbližiti i sa Zejnep. Emine želi prekinuti napetosti između Ibrahima i Zehre. Ne može više podnijeti Ibrahimov stav te odlučuje sinu reći svoju konačnu odluku. Musa odlučuje ozbiljno porazgovarati s Ibrahimom. Planovi o životnoj stabilnosti o kojima je maštala Ajše odjednom su dovedeni u pitanje. Ne zna što joj je činiti te se suočava s neočekivanim iznenađenjem koje će i za nju i za Musu predstavljati prekretnicu.

16.ep - 16. listopada
Ajšina trudnoća ostavlja u šoku Musu, a potom i Zejnep, koja tu vijest saznaje od Mehmeta. Musa je potpuno šokiran telefonskim razgovorom s Ajše. Ajše je trudna. Ne znajući što mu je činiti, Musa isti tren odlazi k Ajše. Potpuno je zbunjen. Tek što se uz Gondžu počeo navikavati na ulogu oca, sada saznaje da će po drugi put postati otac. Ajše nikada prije nije razmišljala o djeci te je potpuno shrvana novonastalom situacijom.

17.ep - 17. listopada
Mehmetu i Sureji napokon se osmjehnula sreća. Mehmet je dobio posao kao Musin osobni vozač. Sada su Sureja i Mehmet nadohvat ostvarenju svojih snova. Mehmet primjećuje da je Ajše trudna te prenosi vijest Zejnep smatrajući da je to nešto što bi ona morala znati. Saznavši za Ajšinu trudnoću i rastavu s Musom, Zejnep ostaje potpuno šokirana. Kako će Musa donijeti odluku o budućnosti s Ajše, kad još ni odnos s Gondžom i Zejnep nije doveden u red?

18.ep - 18. listopada
Trudna Ajše nije sigurna želi li roditi dijete. Dosad joj uloga majke nije bila ni na kraj pameti, ali njezini se osjećaji i mišljenje mijenjaju nakon što je otkrila da je trudna. Nakon što Musa saznaje za njezinu trudnoću, odluči se njome oženiti. Ali Ajše nije tip žene koji će se vjenčati samo zato što nosi nečije dijete. Postoji samo jedan uvjet pod kojim će se udati za Musu: udat će se za njega samo ako i on nju uistinu voli onoliko koliko ona voli njega.

19.ep - 19. listopada
Zejnep je i dalje teško prihvatiti da Musa i Ajše čekaju dijete. Osjećaje koje drži u sebi odluči podijeliti s Alijem te svakom riječju daje do znanja da nije preboljela Musu. Mehmet određuje datum vjenčanja te na svadbu poziva i Musu koji dolazi s čitavom obitelji. Tko zna kako će to vjenčanje utjecati na odnos između Zejnep i Muse?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju