Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

35.ep - 12. studenog
Musa i Zejnep svakim se susretom sve više zbližavaju, a da toga nisu ni svjesni. Ali oboje ih zbunjuje Alijeva prosidba. Ne znaju što im je činiti, kako se ponašati. Musa donosi odluku. Izjavljuje Ajše da je želi uzeti za ženu nakon čega odmah dolazi do vjenčanja.

36.ep - 13. studenog
Musa i Zejnep susreću se zbog Gondžine bolesti. Iznenadno se vjenčanje Ajše i Muse odvilo bez ičijeg znanja. Samo su Ibrahim i Šeref znali za vjenčanje. Nakon što Gondža sazna da pati od napada panike, odluči se udaljiti od prijatelja i od Ejmena. Ne želi prihvatiti bolest te je stoga odlučuje tajiti od prijatelja. Ponovno doživljava napad kakav je doživjela i prije i to joj stvara probleme. Ugur otvoreno pokazuje interes prema Ajše te je čak postao i ljubomoran, što Ajše svakim danom sve više začuđuje. Zejnep se s vremenom sve više zbližava s Alijem, a da toga i nije svjesna. Hoće li to zbližavanje dovesti do napretka u njihovu odnosu?

37.ep - 14. studenog
Zejnep i Ali nakon razgovora se odluče zaručiti. Ova situacija veseli i Omera i Gondžu, kojoj je odsad važna jedino majčina sreća. Zejnep je bilo poprilično teško donijeti odluku o zarukama, ali sada postoji i jedan mnogo teži problem: reći to Musi. Musa nije rekao Zejnep da se oženio, ali ona je odlučna u tome da mu kaže.

38.ep - 15. studenog
Musa je mislio da će se problemi riješiti nakon ženidbe, ali situacija nije uopće onakva kakvoj se nadao. Ajše ponovno postaje napeta jer mora tajiti svoj brak od sviju. Musu takva situacija nimalo ne veseli. Zejnep i Ali su nakon donesene odluke počeli provoditi više vremena zajedno. Primijetivši to, Musa osjeća da se nešto događa.

39.ep - 16. studenog
Koliko god da joj je to teško, Zejnep odluči reći Musi za zaruke s Alijem što Musu potpuno dotuče. Jako mu je teško, s jedne strane zato što Zejnep nije rekao da se vjenčao s Ajše, a s druge strane zbog vijesti koju je upravo od nje čuo. Zejnep se čudno osjeća. Nikako ne može odlučiti je li postupila ispravno odlučivši se zaručiti za Alija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju