Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

Zejnep shvaća da joj Musa već dulje vrijeme nešto taji. Sad je već poprilično sigurna u to te Musu tjera u kut. Ali Musa je odlučan u tome da ne spominje ništa o toj večeri punoj tajni. No ta večer za Ajše i nije najmanja tajna. Ibrahim se zbližava s Ajše te od nje doznaje što se dogodilo te večeri te će u neočekivanom trenutku izvući iz toga korist. Tko zna kako će Ibrahim iskoristiti tu situaciju? Zehra nikako ne može otkriti što se to događa između Ibrahima, Muse, Zejnep i Ajše. Njezine će sumnje jedna po jedna izlaziti na vidjelo. Ravnoteža kao da će se narušiti svakoga trenutka. Tko zna u što će promijenjena situacija ovoga puta uvaliti Zejnep i Musu.

Ratno stanje između Ajše i Ibrahima proći će u popriličnom kaosu i akciji. Što će se dogoditi s Gondžom? Kakvi dani čekaju Gondžu koja poprilično osjeća da je odrasla, koja upoznaje nove ljude i koja se polagano udaljava od svoje okoline? Hoće li Ali i Ugur koji su bili prisiljeni zakopati svoju ljubav u srca ovako moći dalje? Odgovore na sva ta pitanja naći ćete u novoj sezoni. Nova sezona serije „Moja majka“ nastavlja iznenađivati. Ekipa serije započela je snimanje prvog nastavka u Šanliurfi. Snimanje ostvareno u Šanliurfi donijet će na ekrane vrlo lijepe prizore. Tema prvog nastavka serije nove sezone: nakon svih negativnih događaja koje su proživjeli uviđaju da ljubav koju osjećaju jedno prema drugomu već 16 godina ne jenjava. Još su se jedanput odlučili ponovno sastati. U Zejnepinoj su glavi i dalje mnogobrojna pitanja u vezi s Musom, ali i dalje hladnokrvno čeka i promatra situaciju. Ismail dovodi Derju do takvog stanja opsesije, čak ga ne može zaustaviti ni činjenica da je ona u Šanliurfi. Tek nakon što Ismail ode u Šanliurfu, čitava obitelj sve doznaje. Ajše ne razumije promjene koje se događaju u njezinu tijelu. Ne mogavši se oduprijeti Arzinu inzistiranju, odluči otići k doktoru. Tko zna na što će Ajše naići?

Musina i Zejnepina sreća svakim je danom sve veća. Nakon povratka u Šanliurfu počeli su odbrojavati dane do vjenčanja te Musa svaki slobodni trenutak koji odvoji od posla provodi sa svojom obitelji. Ta sretna obiteljska slika stavlja svima osmijeh na lice. Ajše proživljava teške dane. Ona je ostala trudna nakon tajne večeri provedene s Musom, ali ta je situacija nimalo ne raduje. Naime, oboljela je od raka dojke što joj zadaje težak udarac. Napetost zbog Ismailova odlaska u Šanliurfu sad je dosegnula je kritičnu razinu. Ismail se više ne zna zaustaviti. I ovaj mu je put plan jako zanimljiv. Fahrije je pronašla svoju školsku prijateljicu Zejnep. To se čini kao lijep događaj, ali događaji će se tako razviti da će taj susret sve skupo stajati.

Mahmut je rekao Musi i Zejnep da Ajše boluje od raka dojke i ta vijest sve jako šokira. Bašar i Gondža počinju se zbližavati. U ovim teškim danima, Ajše ima veliku potporu Ugura i Arzu. Osjeća se usamljeno. Nakon što je prošlo 16 godina od vjenčanja, Zejnep i Musa ponovno su se našli i samo su korak do svoga drugog vjenčanja.

Musa i Zejnep iznimno su sretni jer su ponovno zajedno.
Musa i Zejnep su se vjenčali. Usprkos svim nemilim događajima, Ismail i dalje ne odustaje od Derje, stalno je prati poput sjene. Ta situacija potpuno izluđuje Ibrahima. Bašar se jako dojmio Gondže i uistinu se u njega zaljubila, a i on isto osjeća prema njoj. Sve više i više se zbližavaju. Za Ajše je samo jedno važno - njezino dijete koje mora preživjeti i za to je spremna učiniti sve što je potrebno.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju