Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

5.ep - 1. listopada
Ajše počinje strahovati da će izgubiti Musu i shvaća da više ne može samo tako hladnokrvno promatrati s distance razvoj situacije. Musa odjednom ulazi u Gondžin život te i nju želi učiniti dijelom svoga života. Nakon što je nakon mnogo godina našao kćer, više je nikada ne želi ostaviti.

6.ep - 2. listopada
Musa je iznimno sretan jer mu se ostvario san o kojemu je godinama sanjao te odsad želi svoju kćer uza se. Jedini mu je cilj biti s Gondžom i biti joj ono što joj dosad nije bio − otac. Ali Zejnep nikako ne može shvatiti takvo Musino razmišljanje te ne može kontrolirati ljutnju koju prema njemu osjeća. Iako je Musa ustrajan u svojoj odluci, Zejnep mu ne želi dati svoju kćer. Musa, ne gubeći ni trenutka, poduzima sve kako bi se približio kćeri i polako pridobio njezinu ljubav.

7.ep - 3. listopada
Zejnep je strašno zabrinuta zbog Musinih postupaka i boji se da će Gondža otići k ocu. Mehmet to ne može shvatiti te se ljuti na sestru zbog takvog stava. Gondža se počela zbližavati s Ejmenom. Koliko god se trudila držati podalje od Muse, polako počinje prihvaćati činjenicu da joj je on otac. Olakotnosti koje joj donosi činjenica da joj je otac ministar olakšavaju joj zbližavanje s Ejmenom. Odnos između Ibrahima i Zahre počinje se zahlađivati. Ibrahim se prema njoj bez razloga počinje grubo ponašati, nitko u obitelji ne može shvatiti zašto se tako promijenio. Ali više ne može sakriti ljubav koju gaji prema Zejnep. Omer primjećuje promjene na ocu. Ajše je potajno sve više uznemirena zbog Zejnep te čak postaje na nju ljubomorna, ali to nikako ne želi dati do znanja Musi i pokušava se naviknuti na promjene, ne znajući da je progoni misteriozna osoba.

8.ep - 4. listopada
Musa i Zejnep sastaju se zbog kćeri. Zejnep je zbunjena nakon razgovora s Musom. Ajše je hospitalizirana nakon nemilog događaja koji ju je zadesio. Zejnep ne želi ostaviti Musu samog u ovoj situaciji te usprkos svemu odluči biti uz njega i učiniti sve što je u njezinoj moći da pomogne Ajše. Njoj neće biti nimalo drago kad sazna da život duguje Zejnep. Ali iskazuje Zejnep osjećaje koje ne može kriti te shvaća da ga Zejnep doživljava jedino kao prijatelja. Prisiljen je prihvatiti takvu situaciju i zbog toga ne zna što mu je činiti.

9.ep - 5. listopada
Sada već svi počinju otkrivati da je Gondža kći Muse Bajrija i polako izlazi na svjetlo dana istina koju je Zejnep skrivala 16 godina, kao i tajne koje Gondža krije od majke. Za Zejnep neće biti nimalo lako suočiti se s tom bolnom istinom, ali ni Gondžina situacija nije drukčija. Sada će svi njezini školski prijatelji, kao i Ejmen, otkriti kakvim je zapravo životom Gondža živjela.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju