Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

89.ep - 1. siječnja
Musa daje sve od sebe da bi mu Zejnep oprostila. Ali ona je odlučna u tome da mu ne oprosti.Musa daje sve od sebe da bi mu Zejnep oprostila. Zejnep s vremena na vrijeme poklekne pred svojim slabostima, ali misleći na donesenu odluku ulaže veliki trud da se ne bi predala Musi. Ibrahim i Zehra dolaze po Derju i odvoze je kući. To joj prilično pokvari raspoloženje te osjeća veliku prazninu. Ismail je začuđen i tužan. Usprkos svemu, Ibrahim i Zehra jako su sretni što su opet sa svojom kćeri. Čitava se obitelj trudi učiniti sve da bi pomogla Derji. Ibrahim se ponovno uvlači u veliku pogrešku, ali ovog će puta sve uistinu biti drukčije. S jedne strane Masal koja je tek došla na svijet, a s druge kćerino nerođeno dijete te plod Musine i Zejnepine ljubavi predstavljaju novu nadu.

90.ep - 2. siječnja
Na vidjelo izlazi tajna o dugogodišnjoj Ibrahimovoj zabranjenoj ljubavi prema Zejnep. Taj događaj predstavlja kraj za Zejnep i Musu. Zehra napokon izbacuje godinama zatomljivanu bol. Ta zabranjena ljubav koju Ibrahim godinama osjeća prema Zejnep prestaje biti Zejnepina tajna. To će za sve biti presudan trenutak. Gondža želi drukčiji život od onoga koji joj je nametnuo život. Neprestano uspoređuje živote svojih prijatelja sa svojim. To negativno utječe kako na nju tako i na Bašara. Derja se počela polako vraćati u život. Iako i dalje ne može zaboraviti Ismaila, želi voditi miran i sređen život. Ajše kao da polako počinje osjećati da se približava kraju koji se pribojava.

91.ep - 3. siječnja
Ajšeino stanje je loše. Hospitalizirana je i misli da se bliži svojim posljednjim danima. Svi su u tihom iščekivanju i napetosti zbog neizvjesnosti. Gondža je i dalje na pola puta između starog i novog života. Nikako se ne može sabrati, kao da svoju patnju želi iskaliti na sebi i na Bašaru. Zejnep i Zehra sastaju se po prvi put nakon proživljenih napetosti. Izbjegavaju jedna drugu. Ali napokon je došlo vrijeme da se suoče.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju