Denizin i Sermetov romantični odmor sve zaprepasti. Dok Narin i Firat pokušavaju shvatiti što se događa između Deniz i Sermeta, odluče svi zajedno dočekati Novu godinu u planinskoj kući.

56.ep. - 24. veljače

Narin pristaje udati se za Firata. Deniz ne smatra da je Firatova prosidba bila dovoljna. Započinje pripreme za službeni odlazak u prošnju kako bi sve bilo prema tradiciji. Sermetu neće biti nimalo lako zaprositi Narininu ruku od Deniz. Ali prati Irmak te zove Sermeta I govori mu nešto što će ga natjerati na određene mjere.Narinin otac dolazi pred njezinu kuću te susreće Firata I Sermeta koji sun a dolasku I govori Firatu kako mu nikada neće dati ruku svoje kćeri.Večera započinje, a Deniz daje Narininu ruku Firatu.

57.ep.-25.veljače 

Tijekom tradicionalnih zaruka Narin I Firata, na kojima je inzistirala Deniz, Sermet prima važan poziv od Alija kojega je poslao da prati Irmak. Veselu zabavu prekida Zafer koji Sadije odvodi kući. Sermet I Deniz odlaze njezinoj kući na piće, kako bi ostavili Narin I Firata da provedu romantične trenutkke zajedno, u kući nailaze na dva gosta- Džana I Atifa koji sun a silu ušli u Denizinu kuću kako bi proslavili Narinine zaruke. Odlučna u svojoj namjeri da ujutro napusti Zafera, Šadjie se očinje pakirati, no on je nekako uspije odgovoriti od odlaska.

Traju pripreme za vjenčanje koje će se održati u Sermetovoj kući.
Irmak je skovala savršen plan da zagorča Firatov i Narinin život, ali ne zna da Sermet prati svaki njezin korak. Irmak se namjerava pojaviti na večer vjenčanja i sretnom paru prirediti najveće iznenađenje njihova života. Hoće li Sermet uspjeti upropastiti Irmakin plan?

Što se pak tiče prošlosti; Narin želi Deniz prirediti iznenađenje te poziva Irmak u Istanbul zbog njezina rođendana. Narin organizira da se dvije sestre nađu, no Irmak je ponovno našla način da izludi i Narin i svoju sestru.

58.ep.-26.veljače

Nakon što je Irmak uspjela u svom podlom planu da uništi vjenčanje Narin i Firata, svi su iznenađeni i šokirani, a ona odlazi kod Džana i Atifa plačući. Narin je shrvana kao i Deniz. Sermet govori Deniz da je Irmak jako zla osoba ako je to učinila samo kako bi im pokvarila vjenčanje.

Narin još uvijek ne može doći sebi te pita Firata što bi on učinio da ona nosi dijete drugog čovjeka. Firat objašnjava Narin da se sve to dogodilo u onom periodu kada nije htio znati za nju, a te večeri se ne sjeća dobro jer je bio pod utjecajem alkohola. Firat koji nikako ne može promijeniti događaje, ne želi samo tako odustati od Narin te umjesto isplaniranog medenog mjeseca za Narin priprema jednu malu alternativu. Vijest da je Irmak trudna pala je kao bomba na vjenčanje Firata i Narin. Iako je Sermet svjestan Irmakine igre, ništa ne poduzima. Želi da Firat plati za svoja dijela i prihvati odgovornost. Sve zanima Narinina reakcija. Ali je uznemiren jer vidi da Sermet ništa ne poduzima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju