Erol kaže Sermetu da je Narin s prijateljima otišla u Atifovu vikendicu. Sermet ima zanimljiv plan kako upropastiti taj izlet. Firat i Irmak došli su do kraja svoje veze, međutim Irmak ima posljednju želju prije nego što raskinu.

16.ep – PONEDJELJAK – 16.12.

Redžep uspijeva razriješiti povezanost između Ajhan i Irmak i odlučuje im smjestiti. Firat u svoj stan u Istanbulu dovodi Nedžatija koji je izašao iz zatvora. Kako će Irmak reagirati na to? S druge strane, kako će u Jaslihanu mlada Narin reagirati kada joj Sema kaže da je Mehmet prodao Šadije krojaču radi svodništva?

Je li Mehmet doista krojaču ponudio svoju sestru da bi otplatio dug? Kako će on sam postupiti kada dozna za to? Došla su teška vremena za Šadijinu i Zaferovu ljubav. Hoće li Umuhan koja se razboljela od čežnje za Ibom uzeti svoga sina od Erdogana ili će joj Erdogan oprostiti nevjeru i primiti je natrag u kuću?

17.ep – UTORAK – 17.12.

Kako će se Narin suočiti s Irmak nakon što dobije očevu poruku? Hoće li Firat koji zatječe Irmak i Narin dok razgovaraju ispred stana doznati da je Irmak dala pratiti Narin? Narin je očajna jer misli da se nešto loše dogodilo Šadije. Hoće li Džan reći Narin gdje se nalazi Šadije pod cijenu da otkrije odnos koji je imao s njom u prošlosti? Hoće li Firat uspjeti pomoći Narin da nađe svoju sestru? Irmak i Ajhan dočepale su se fotografija Šadije i Džana. Hoće li ih uspjeti iskoristiti kao adut? Sermet je oteo Šadije i drži je zatočenu na svome imanju. Šadije mu se neće protiviti sve dok od nje ne napravi sestru koja je dostojna Narin. Hoće li Sermet uspjeti izbrisati Šadijinu sramotnu prošlost?

18.ep – SRIJEDA – 18.12.

Kako će se u Jaslihanu okončati suđenje Zaferu zbog incidenta u kojemu je ubio krojača Ihsana? Šadijinu i Zaferovu vezu očekuju novi problemi. Mlada Narin vrši pritisak na svoju sestru da kaže sucu što se dogodilo i to prouzrokuje napetost u njihovu odnosu. Mehmet je pretučen zato što nije otplatio dug koji je stvorio kockanjem i vraća se kući obliven krvlju. Hoće li Šadije koja podupire Mehmeta uspjeti spasiti njegov život?

Cijela ekipa odlazi na izlet na imanje van grada. U jednom trenutku, Narin i Firat ostanu sami, a njihov razgovor prisluškuje Irmak. Firat Narin govo da želi da ostavi Atifa. Kako će Irmak reagirati kada to čuje?

Dok pokušava pobjeći sa Sermetova imanja, Šadije načuje razgovor Sermeta i Erola i odustaje od bijega. Šadije je svjesna da je Sermet iznimno opasan čovjek pa stoga odlučuje ostati na imanju kako bi ga držala pod kontrolom i stupila u kontakt s Narin.

19.ep – ČETVRTAK – 19.12.

Erol kaže Sermetu da je Narin s prijateljima otišla u Atifovu vikendicu. Sermet ima zanimljiv plan kako upropastiti taj izlet. Firat i Irmak došli su do kraja svoje veze, međutim Irmak ima posljednju želju prije nego što raskinu. Kakva će biti Firatova reakcija na tu želju? Deniz nikako ne polazi za rukom da pita Irmak tko je Ajhan. Džanu pukne film i odluči ispitati Irmak. Stjerana u kut pred Džanovim napadima, Irmak otkriva Džanovu tajnu prošlost istodobno ponižavajući Narin. U zraku se osjeća napetost. Izlet preko vikenda završit će šokantno za sve nazočne.

U prošlosti, mladi Firat govori mladoj Narin da dođe u Istanbul i ondje završi srednju školu. Narin ga odbija. Da bi nagovorio Narin, Firat pred svima u gradiću napravi ludu predstavu. Gradić se protivi tomu. Firatova inicijativa ohrabri Mehmeta koji maštajući o bogatstvu tone sve dublje u pakao kockanja.

Irmakino je zdravlje u opasnosti. U bolnici svi napeto i u strahu iščekuju što će biti s Irmak. Hoće li se Irmak oporaviti? Kako će ova situacija utjecati na Firatov i Narinin odnos?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju